Jump to content

Standard for forumet..


Woff

Recommended Posts

:shock: Hva med å tilpasse forumet til det som antaglig er den MEST BRUKTE nettleseren? Jeg vil tro at de fleste brukerene her på kammeret bruker en eller annen versjon av Microsoft's Internet Explorer... Dumt å anbefale forumbrukerene å skifte nettleser bare fordi en i admin tilfeldigvis bruker noe annet!

 

(Legg merke til: de fleste fora har IKKE problemene som man kan finne her.. :? )

Link to comment
Share on other sites

Det er aldri dumt å anbefale brukere på nettet å bruke nettlesere med bedre sikkerhet og som følger standarder bedre enn Internett Explorer. :wink: Dette fordi svært mange faktisk ikke er klar over at de bruker en løsning som både er mye tregere enn konkurrentene til å laste inn sider og mye mer utsatt for angrep (nettopp fordi den er mest utbredt), legg også merke til at det ikke anbefales noen spesiell nettleser annet enn "noe annet enn IE", så det finnes ingen økonomiske baktanker eller gevinst på noen måte for noen andre enn de brukerene som eventuelt måtte syntes det er et godt tips. Man står selvsagt helt fritt til å ikke bytte, om det var noen tvil om det. :wink:

Som du kan lese i den opprinnelige tråden som du tydeligvis tenker på nå er er tekniker gjort oppmerksom på saken og retter den ved første anledning.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...