flanged Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Har i en årrekke fundert på å bygge meg enten et kjølerom eller en isolert bod med kjøling. Et sted hvor jeg kan flå, modne, partere og pakke felt vilt uten å bekymre meg for fluer og temperatursvingninger. Mann kan i dag bygge en bod på 15 kvadratmeter med mønehøyde på 3 m, uten hverken søknad eller byggemelding til Kommunen. Kanskje det hadde vært tingen ? Er det noen som har et slikt rom her ? Hadde vært interessant å se hvordan dere har innredet rommet til kjøtthåndtering Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xesray Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Ja det hadde vert kult å se om noen har sånt rom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bok 84 Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Har eit rom som eg brukar som kombinert slakteplass og kjøtt behandling. Eg brukar det til hjort under jakta og til gris resten av året. Noko større en det du forespegla sidan eg har kjøle, birom og slakte rom, men om du er interessert kan eg ta nokre bilder. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
flanged Posted June 18, 2011 Author Share Posted June 18, 2011 Ja for all del Bok 84,- Bilder med løsninger og praktiske ytringer er alltid velkomne uansett størrelse på rommet. Ps: det er ikke alltid størrelsen som gjelder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.