Jump to content

Adapter for feste av CZ 452 i jaktriflestokk.


Dadden

Recommended Posts

Vet ikke om det er praktisk eller økonomisk fornuftig, men er det noen som har prøvd å lage et adapter av stål, aluminium eller annet egnet materiale for å montere salonglåskasse, løp, avtrekker og magasin i stokken til jaktrifla?

Ser for meg en eller annen "form" som salonglåskassen festes i og som har samme utvendig dimensjon som låskassen til jaktrifla.

Dersom detter er mulig vil salongen kunne bli et enda bedre treningsvåpen for jegere.

 

Jeg vet fra før at det er utrolig flinke og kreative folk her på forumet, jeg gleder meg stadig over sluttstykkemuffa til Tikka T3 som en laget.

Link to comment
Share on other sites

Om det i det hele tatt går an kommer blant annet an på om avtrekkeren da vil stikke langt nok ut, og om du kommer til for magasinbytte osv. Forutsatt at dette går, og at salongmekanismen er mindre enn den andre kassa i alle dimensjoner, så burde det være en relativt smal sak. Det aller enkleste er nok å skaffe en ekstra stokk lik den du har på jaktrifla, og permanent tilpasse denne til salongen. Dersom du absolutt må bruke en og samme stokk på begge våpen, så ville jeg brukt beddemasse og egnet slippmiddel til å lage en avstøpning av låskassa. Deretter påføre slippmiddel i forma, og bedde salongen inn slik at du ettee herding får en salongmekanisme med påstøpt glassfiberbedding som har utvendig form lik jaktriflas låskasse. Resultatet ser neppe pent ut, men det bør la seg gjøre.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...