Jump to content

Såkalt Hi tech kompensator - noe info å få?


National Match

Recommended Posts

Det der var en kjekk "carry-comp". Bra for å gjøre en kompakt .45 mer kontrollerbar i en trengt situasjon. Her på berget faller en sånn litt mellom alle stoler. Er jo ikke noe behov for i et market som ikke tillater "consealed Carry" sånn i almindelighet. Og i konkuranse er det kun de mest effektive i .38 super o.l. Noen løp/comper er maskinert i ett stykke, andre er gjenget og skrudd på som denne. Presisjonen vil ikke bli påvirket i det hele tatt.

Link to comment
Share on other sites

Takk for klar og beskrivende info, Severin og Illidan. Jeg kan bare ikke noe for det, men synes det er ualminnelig tøft og se på.. Kompliserte greier dette: Å være så sikker på at jeg liker det tradisjonelle på 1911-pistoler, også kommer det en sånn HOMO-kompensator og rævkjører meg. :shock:

Link to comment
Share on other sites

Uæææ!!, den har jeg faktisk sett før. Litt for mye porno for meg. Vet ikke om dere så det, men det var ingen compensator, bare en vekt/siktesadel. Tydelig på rekyl-bevegelsen. Men en comp på en .45 er rimelig effektivt ja. Særlig hvis man er henvist til å skjyte bare full pupp fabrikk ammo og er litt følsom på dytten i handa. Pistolen forøvrig så rimelig komptent laget. Caspian. En vanlig sliter med tre jobber der borte tror jeg ikke vimser rundt med noe sånt. Med den dialekten får jeg asosiasjoner til Once Upon a Time In Mexico.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...