Jump to content

Severin

Members
  • Posts

    421
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Severin's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Reputation

  1. Vi må jo dele på vår rikholdige viten og insikt
  2. Vet ikke om flere har hatt samme problemet, men jeg ville tro det. Har ikke prøvd det selv. Bare stolt på eieren. Traff ingenting av betydning. Så ingen grunn til å sløse bort mer ammo. Når den lå på bordet. Pen pang iogforsei, men når man sjekket det invendige arbeidet, åååherregud!!! Temmelig rått mange steder. Noen ting er bra. Det skal sies. Løpslåsinga til sleidestoppen var positivt f.eks. Så med en skikkelig tilpasset løpsbushing og en presist kutter kroning på munningen burde det være potensiale på banen her. Fingre og tær krysses. Og her er kjærnen. Kuttet et par tørn på munningen for å se hvor den tok. Å du milde, det var skakt. Ikke rar man ikke treffer noen ting. Så for alle som sliter med det samme. Det kan være håp i en enkel operasjon.
  3. Det er alt for tidlig å trekke noe konklusjon på problemet. Med bruk forsvinner det ofte av seg selv. Det kan jo være deg også. Pleier å si ca. 1000 skudd før alt har gått seg til.
  4. Severin

    Dobbel 1911

    Kuriøst for å si det mildt
  5. Det har vært mye kritikk anng presisjonen på tidligere modeller. Hele konseptet tiltaler meg og men hvis det ikke samle, sorry, gidder ikke vurdere en gang. Men etter en demo av Hic.45 ser jeg at vesentlige ting som bedre løp (grøvere, det syns) gjør susen. Ruger stopper ikke å overaske med nye spennende modeller. Kunne godt eie èn av hver hvis det var mulig.
  6. Det med gjengene for comp'en må utdypes nærmere. Det virker på svaret at det du har er comp direkte på løpet og medløps bushing. Det jeg så for meg var comp på kòn. Det hadde gått dårlig, det første ok. Egentlig bare å kappe det gjenga stykket fram til bushingen. Må kutte en presis kroning til slutt da, ellers blir det full spredning. Tror den ikke er så fæl at det ikke går å lage noe pent av den. Skal være ganske ille før jeg gir opp.
  7. Dårlig respons? Vel, kanskje ikke kjent som noe presisjonsinstrumen. Men jeg liker den. God ergonomi og balanse for et tjenestevåpen. Restaurerte en fra ytterst til innerst en gang. Ble riktig fin men jeg tror eieren gav dem opp som felt våpen.
  8. Jeg syns det likevel høres ut som litt for mye styr. Nå er dette en fiiiin gammel årgang. Spr. eller Colt? Samme fabrikat topp og bånn? Syns det hører sammen. Nå er det løpet ubrukelig slik det er beskrevet. Du kan ikke fjærne gjengene. Da blir det hele enda værre. Beste løsningen totalt er å investere i et nytt match løp i 9mm para. så har man en brukbar mil.felt pang eller ss classick i minor. Vil ikke avskrive dette som ubrukelig. (uten å ha sett den) Omtrentlig umulig å slite ut en 1911. Omtrent som en BMW A10 1500 motorblokk. Jo eldre de var, jo bedre var de.
  9. En annen ting. Kutt comp'en, få på noen jærnsikter og skjyt single stack classic i minor. Nei, oppriktig talt. Å bygge om som du sier vil koste mye mer enn du tror. Heller ikke noen jobb du gjør selv på kjøkkenbenken som uøvet amatør. (Nå er jeg veldig fordomsfull) Hvis du ikke orker å lade mer, får du tåle at .45acp heller ikke er gratis.
  10. Glem det der. Selg den heller og skaff deg noe du har bruk for.
  11. Montert ganske mange Bomar sikter ja. Har du fres?
  12. Å ja, det er et stort savn. For min del er jeg mer trukket mot G.I. modellen. Nesten alt som leveres nå er "full pakke" modeller. Vel og bra, men jeg blir litt matlei. Vel, det går nok over. Nå er det vel ingen som har vunnet nm mil felt med en .45 i det siste, eller tar jeg feil. .45 i en 1911 for all del, men man behøver ikke være så rettroende. 9mm funker utmerket.
  13. Glemte en ting. Det forige svaret burde vel egentlig under et annet tema. Blir kanskje tilgitt. Det med hylsekræsj. Nevnte at det ikke burde være nødvendi å modde sleiden. Det er det kanskje ingen vei utenom. Nå har du ikke noe bilde av sleiden, så jeg vet ikke. De fleste 1911-kloner og custom modeller har frest inn en utsparing bak utkaser åpningen for å deflektere hylsene litt snillere. Den operasjonen er fort gjort med Dremel og en 1/2" slipe rundell 120 kornig. Men hold god støtte fra undersiden med andre hånden, ellers kommer dremeln som et run away train. Og den skrapa kamuflerer du ikke så lett. (Du har vel Dremel lisens???) Men hylsene er vel ikke så maltraktert? Er ikke bulken større enn at diene entrer så går det fint. Blir så gode som nye.
×
×
  • Create New...