Jump to content

Bra kjøp??


Elling

Recommended Posts

Eg har lurt på å kjøpa ei brukt Sako Finnbear rifla i kaliber 30.06, med eit billig sikte (sikkert ikkje meir enn 1000-1500,- nytt). Pris er 4500,- for pakka. Våpenet skal brukes hovudsakleg til hjortajakt, men óg litt elg. Noen kommentarer? Er det noen som har erfaring med dette våpenet? Takker for alle svar!

Link to comment
Share on other sites

Dette er eit totalt ubrukeleg våpen til slik jakt :wink: Det er mykje bedre at selger blir satt i kontakt med meg, slik at eg kan ta den med på hjortejakt og litt elgjakt om sjangsen skulle by seg 8) .

 

Spøk til side. Etter min meining er dette ei bra rifle, og er du heldig så er det ein god montasje til kikkerten på den. Og alt etter jaktform så er kansje kikkerten som står på grei nok.

Link to comment
Share on other sites

Kikkertmontasje til gammel Sako er da vel stort sett Sako's originale stålmontasjer, ikke så mye annet som passer, og de er like godt maskinert som resten av våpenet, og like solide.

 

Godt kjøp, men kronglete om du skulle få lyst på en ny stokk til den..

 

 

Ikke så mye annet som passer? Nye sakomontasjer fra flere produsenter passer da som hånd i hanske. Optilock er ikke et dårlig valg, men Leupold har også bra montasjer. Det samme har vel Warne tror jeg... og sikkert flere også. Når det er sagt trenger man jo ikke bytte ut gamle sakomontasjer hvis de passer til kikkerten.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...