Lille My Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 Er det noen som tørker sånt sjøl? Tenkte på det her en dag når jeg så den overfylte ripsbusken i hagen. Selvfølgelig går det an å bare prøe - legge bær på ei plate i ovnen - 50 grader og døra åpen i noen timer, men om noen har erfaringer her så tar jeg gjerne imot. Nå er det blåbærsessong også, og jeg er lite glad i syltetøy. Men tørka - som tutgodter sammen med nøtter og sjokolade? Eller i havregrøten? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xesray Posted September 4, 2010 Share Posted September 4, 2010 http://www.frukt.no/oppskrift.aspx?artid=3013 her står det sikkert noe gøy Gi meg en lyd vist du får dette til da, dette kunne eg og tenkt meg å prøve ut:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.