Jump to content

Tørking av frukt og bær


Lille My

Recommended Posts

Er det noen som tørker sånt sjøl?

 

Tenkte på det her en dag når jeg så den overfylte ripsbusken i hagen. Selvfølgelig går det an å bare prøe - legge bær på ei plate i ovnen - 50 grader og døra åpen i noen timer, men om noen har erfaringer her så tar jeg gjerne imot.

 

Nå er det blåbærsessong også, og jeg er lite glad i syltetøy. Men tørka - som tutgodter sammen med nøtter og sjokolade? Eller i havregrøten?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...