d va en fin tur Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Lurer litt på om hvor lenge en kan lagre fugl i fryseren før det blir gammelt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PederR Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 vet ikke hvordan det er med fugl men med elg der blir kjøttet nesten bedre for hvert år det ligger i fryseren. vi har kjøtt fra 1989 trur je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tools Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Kommer litt an på hvilken fugl det er. Skogsfugl og rype kan ligge i mange år i frysa best å pakke i plast så dei ikkje tørker for mye ut. Sjøfugl derimot ville eg fått på bordet ialefall innen et år. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cipheron Posted April 18, 2010 Share Posted April 18, 2010 Det spørs, hva slags fugl og hvordan den er nedfryst. Rype tåler myyye hvis den går i frysen hel innpakket i avispapir, fugler som and og rugde tåler mindre da det er mer fett. Som sagt rype tåler fint flere år, rugde prøver jeg alltid å sørge for at er fortært før ny sesong starter, and derimot får aldri ligge lenge i min fryser. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d va en fin tur Posted April 18, 2010 Author Share Posted April 18, 2010 Takker for svarene, da kan rypene fortsatt tilberedes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akanozze Posted August 14, 2013 Share Posted August 14, 2013 Bumper denne! Lurer på en ting når dere snakker om holdbarhet på fugl.. Har dere gjort noe med fuglen eller fryser dere den ned hel? Har noen fryste trost og har ikke gjort noe med dem, verken ribba eller tatt ut innvoller, og lurer på hvor lenge de holder i frysa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
olafen Posted August 15, 2013 Share Posted August 15, 2013 Heisann! Felles for hønsefugl (rype/skogsfugl) og kramsfugl (trost og stær) er at de før og i jaktsesongen spiser endel frukter og bær som fungerer konserverende. Blandt annet tyttebær og rognebær. Derfor skal disse fuglene oppbevares uslaktet. Har hørt beretninger om ryper som har blitt hengende i stabbur over hele vinteren og til ut på våren, hvor de fortsatt var godt spiselig. mvh olafen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.