Jump to content

d va en fin tur

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About d va en fin tur

  • Birthday 12/21/1978

d va en fin tur's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Har selv en ikke jakt hund som jeg har i band med mage belte. Den hører lyder fra dyr før jeg hører de, så litt hjelp er det og. Den skremmer hvertfall ikke viltet. Trivelig selskap har du og så ta med hunden ut på jakt. Kan være greit å venne hunden på hagle smellen før du drar ut på tur.
  2. Skal prøve meg på Rådyret i år jeg også, fikk tilatelse til å felle et dyr, lurer på om det blir forøkt med lokking til og begynne med. prøvde meg på snikjakt i fjor, det ga resultat det og, men det hadde vet spennende og prøvd lokking. Noen som har erfaring med critt`r call på bukkejakt?
  3. Det bli hognakalv på meg i år. Gleder meg til høstens høydare. Det er noe spesielt med reinsjakta, kan følge andre jegere gjennom kikkerten, se de snike seg inn på dyra å lure på hvorfor fader skyter de ikke(de har sikkert en god grunn, men jeg ser den ikke). Fint med finvær i vingelen, men det har sin sjarm med skodde og snø i Budalen å ja.
  4. Hadde vert morro å vist om hva noen av de nybegynnerfeilene var Robinson . Bare så jeg slipper å gjøre de samme feilene om det blir støping.
  5. Lurer litt på om noen har erfaring me å støpe kano selv. Hva en trenger av utstyr og hvor en får kjøpt det?
  6. Blir kalv i forolhogna på meg. Gleder meg til fantastiske naturopplevelser.
  7. Skryte av at en skyter en bever på 296 meter. Eneste det sier meg er at det er en dårlig jeger uten jaktmoral. sjangsene for bom/skadeskyting er ganske stor på så lange hold. Skal ikke skyte på et dyr før en er 100% sikker på at en treffer dødelig.
  8. Har hørt om mulige spor mellom Holtålen og Tydal. Har ikke hørt om oppservasjoner av Mårhund enda, men det er like om hjørnet tenker jeg. For nå svineri, får ikke opp rypebestanden nå mer viss den der dritten kjem oppi områda her. Håper mange tar problemet alvorlig og jakter på den viss den kommer.
  9. lurer litt på hvilke dyr det egentli er lov å skyte med et salongrifle, mener det er opp til hare, men er ikke sikker.
  10. Det beste du kanbruke er 2-3 par sokker. Fungerer helt ypperlig hele året. I vinter brukte jeg bare sokker selv om det var minus 15, gikk kjempefint.
  11. En døende skabbrev har lett for å gjemme seg i og under hus, så jeg tror jeg ville ha skutt den før det skjer. Kan jo håpe på at den gjemmer seg hos naboen viss han ikke er så godt likt . Bare tanken på stanken av råtten rev gjør mag kvalm.
  12. Takker for svarene, da kan rypene fortsatt tilberedes
  13. Lurer litt på om hvor lenge en kan lagre fugl i fryseren før det blir gammelt.
  14. Det er enklere å få tak i mat for reven, men ei drektig hunnrev trenger også mye mat nå. Er jo enklere å komme seg lydløst ut på post når snøen er borte da
×
×
  • Create New...