Guest graahund Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Har en tiur i fryseren som skal tilpers ved nyttårsleite. Noen som har en flott oppskrift (måte) og tilberede denne på ? Tror nok kona fikser det, men det er yderst skjelden i disse tider at vi i det heletatt har slik fugl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sako 30-06 Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Jeg veit ikke om denne oppskrifta er "flott" nok for dere, men den passer igrunnen like godt på storfugl eller rype som på orrfugl: http://www.kammeret.no/portal/oppskrift ... assisk-vis Ellers finnes det jo noen tråder omkring tiur som mat, søk på "tiur" i "Matprat"-underkammeret: viewtopic.php?f=5&t=28145 viewtopic.php?f=5&t=26868 viewtopic.php?f=5&t=14136 viewtopic.php?f=5&t=940 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted December 11, 2009 Share Posted December 11, 2009 Jeg søkte på tilberedning av tiur, men fikk bare opp mitt eget inleggg. Men nå har jo du fiksa det for meg så da er det i orden. Takk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest graahund Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Dompa inn en flott oppskrift fra ett Kammermedlem her om dagen i postkassa mi. Tok lang tid før jeg skjønte hvem det var fra da han ikke brukte nicket sitt. Men, når hjernen endelig begynte og snurre så får jeg si: takk skal du ha C.E.A. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.