Øystein Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Tjohei felles matmomser. Har en villsvinstek hjemme som jeg hadde tenkt å ta i helgen. Noen gode tips om hva jeg burde gjøre med den? Fikk en nydelig villsvingryte i Italia i vår som jeg hadde litt lyst til å gjenskape, men vet desverre ikke alle ingrediensene (bare at den var mørk, gooooooooodd og hadde sorte oliven). Både gryteretter og stekvarianter mottas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makkieboy Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Roterende grillspyd i en 3-4 timer, avhengig av størrelse. Det er en vinner. Stekes til en kjernetemp på ca 65 grader, da er den lett rød inn mot beinet, og både smak og mørhet er fortreffelig. Saltes og peppres som en vanlig viltstek. Serveres med feks bakt potet eller småpoteter, sammen med brokkoli, blomkål og en soppstuing på selvplukkede kantarell. En mørk og fyldig rødvin passer bra til. NB! husk og pensle steken under veis, med feks olivenolje, og ikke start på vinen sammen med grillinga, kanskje du blir ferdig før steken Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Øystein Posted July 24, 2009 Author Share Posted July 24, 2009 Bestemte meg for å lage en korsikansk villsvingryte av den, etter en oppskrift jeg fant i en av Rick Steins reisekokebøker. Ligger nå og marinerer seg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.