Grimm Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Jeg var meget trøtt en kveld i fjor høst når jeg skar ned to hjorteboger. Jeg så at en del av kjøttet burde ha gått i kvern, men jeg orket ikke finne den frem så derfor ble det grytekjøtt av det aller meste. Det angrer jeg selvfølgelig nå. Blandet inn i utmerket grytekjøtt finnes det kjøtt som er så fullt av sener at jeg må tygge 50 ganger eller spytte det ut... Nå lurer jeg på om jeg bare skal ta å tine opp og kverne hele dette partiet. Spørsmålet er hvordan jeg i så fall skal gjøre det? Jeg regner med at det utskilles mye kjøttsaft når jeg tiner opp bitene. Bør jeg prøve å få denne væsken tilbake i deigen, evt. annen væske slik at deigen ikke blir så tørr? Jeg synes at rein ferskkvernet kjøttdeig av hjort er tørr nok som den er når jeg får den på stekepannen. Andre lure tips til hvordan jeg bør gjøre det, eller hva jeg kan blande inn når jeg kverner for å få best mulig resultat ut av dette? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Kvern det opp mens det er delvis tint/fryst så går det greit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cameron Posted June 28, 2009 Share Posted June 28, 2009 Kvern det i en god kvern,i halvtint tilstand.Blir bra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.