Jump to content

Låseblokk for TC


.30 Herrett

Recommended Posts

Har skutt litt med noen Contendere i noen år nå ,men har ennå ikke hørt om noen som selger løse låseblokker for å lodde på løp for contender.

Noen som vet om noen eller har løse blokker der ute??

Grunnen til denne søken, er at med ei blokk og et krag/mauser løp, så er det et hav av villkatter som hadde vært gøy å prøve.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har aldri sett blokker for salg. Regner imidlertid med at en del av firmaene som lager custom løp til TC, lager disse selv.

Finnes mye rundt TC hos Mike Bellm http://www.bellmtcs.com/TOC.htm

 

Det som ofte er gjort her i landet, er å "slakte" ei dårlig pipe. Borre ut og ligge inn ny pipe i resten av det gamle løpet som fortsatt sitter på blokk. Mentor har antagelig gjort slikt, eller kan sikkert gi bedre forklaring, slik at feil info ikke går på sikkerheten løs.

Link to comment
Share on other sites

Har du ikke et løp du kan ofre da? Kapp det et stykke foran låseblokken, bor/brosj ut og tilpass et nytt løp som gjenges eller loddes fast i stubben av det gamle. Eller få en med fres til å lage monoblokk.

Link to comment
Share on other sites

Det skal ikkje være noko kjempestort problem å lage ei monoblokk, dersom man har tid til overs. Men det gjer at man òg må lage utdragar, sidan det er vanskeleg å borre eit firkanta hol slik at orginalutdragaren passar. Men dette er ei smal sak dersom man først skal ta seg til med å lage ei monoblokk.

Ein kjempefordel med monoblokk er at det blir mykje lettare å få avstanden frå senterlinja av løpet til lås og opphengsling til å bli "spot on".. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...