Jump to content

Ruger22

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ruger22's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • First Post

Recent Badges

0

Reputation

  1. beste plass å bestille fra, https://luchtbuks.com/en/edgun
  2. hva endte du opp med ? jeg gikk fra dyr rilfe ikke så dyr kikkert,, til billigere rifle og dyr kikkert og angrer ikke på det
  3. whatever you do, please don’t confuse the modern PC Carbine with the discontinued PC9. If I could paraphrase one of Ruger's engineer quotes, “The only thing they have in common is their shadow”. A PC Carbine is not a PC9.
  4. Kongeriket Noregs grunnlov : På grunn av dei spesielle reglane om korleis føresegnene i Grunnlova vert endra, står Grunnlova over vanlege lover. Grunnlova er den einaste lova som gjeld både på bokmål og nynorsk. dvs: alle nye Lover som er i strid med Grunnloven må vike , så vist du nekter å levere in ditt våpen så må det gå foran en dommer. og en Dommer er forpliktet til å følge Grunnloven som er 'hogget i stein' at Politikere tror de kan hoppe bukk over alt av lover og bestemmelser, så vil de få seg en stygg påminner at de faktisk ikke står over loven, det er brudd på flere paragrafer mht tilbakelevering og for mange en latterlig erstatning. henviser til Grunnloven § 113 og § 92, 96,97,98. den viktigste er § 97 der det står: Ingen lov må gis tilbakevirkende kraft. Så foran en Dommer . vil du få medhold og beholde våpenene dine med unntak av at de er ervervet ulovlig, eller med ulovlige tilegnede midler, også i flg Grunnloven om du velger å levere in våpen frivillig, så har du rett på en erstatning som gjenspeiler våpenets egentlige verdi .
  5. det blir massesøksmål. ikke lever in noe som er verdt mer en 4000kr, å bare akseptere , vil bare lede til ende flere innskrenkinger, bare å kontakte meg for info,
  6. hører rykter om masse søksmål når det gjelder pc carbine og 10/22 . både ang forbudet og erstatning på 4000kr når mange har påkostet våpnene sine ganske mye mer. er det mange som vil henge på noe slikt ? det er vist ganske sterke argumenter for å vinne frem i en slik sak , men det krever at mange blir med .
×
×
  • Create New...