Jump to content

Legend2011

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Legend2011's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • Collaborator
  • Reacting Well Rare

Recent Badges

1

Reputation

  1. Det er jeg enig i, og jeg skal ta min del av det. Jeg har fått MANGE gode svar og sitter selvsagt med mere kunskap nå.
  2. Du har jo rett i det å kjøpe brukt. Og det er sikkert det smarteste å gjøre. Takker for tips og råd.
  3. Det er ikke meningen å være utakknemlig eller frekk på noen måte, jeg er takknemlig for all konstruktiv kunskap og info, og det kan godt hende at jeg har bommet på valg av våpen. Kanskje må til bake i tenke boksen en runde til. Skal selvsagt undersøke alle tips jeg har fått. Det er noen som mener at de vet alt om mine skyte ferdigheter og kunskap om våpen og amo. Og der tar de feil. Jeg startet ikke tråden for krangling. Og om noen syns mitt bruker navn et støtende så skal jeg finne et annet. Prøvde noen andre men de var opptatt og jeg gidder ikke å dette 233456 etter et bruker navn da finner jeg ett annet. Jeg har en STI LEGEND 2011 som jeg bruker i dynamisk skyting, det er ikke mere komplisert en det. Jeg skal selvsagt ha fler kaliber å skyte med. Jeg syns nå dette har sporet av litt. Jeg lytter alltid til erfarende mensker men jeg setter pris på saklighet og ikke rakke ned på andres kunskap, noe ingen her inne kjenner til. Når det er sagt vil jeg si tusen millioner talk til alle dere som her inne har forsøkt å hjelpe meg videre med prosjektet og kanskje jeg innser at jeg er på villspor med Blaser R8. Til info, det har aldrig vert meningen at dette skulle være det eneste våpenet i mitt skap. Jeg har flere våpen, og bruker disse jemt og trutt gjennom hele året. (ikke når det er -25C°) Håper vi kan fortsette å prate/diskuter videre med gjensidig respekt. Og ja, jeg har respekt for andre skyttere uavhengig av kunskap så jeg kommer til å holde meg saklig over for andre. Jeg kom med en litt skarp kommentar til en i tråden her og der beklager jeg, men jeg følte at vedkommende kom med person angrep mot meg på mine kunnskaper om våpen og skyting. Dette synd jeg var upassende. Vi er vel voksene mensker her inne, og burde da også vise respekt over for hverandre. Har diskuter en del med en annen bruker her inne som sendte meg privat/direkte meldinger og jeg må si han oppførte seg mye bedre en enkelte her inne og kom med konstruktiv tilbake melding. Og jeg forstår at hensikten til de fleste er å hjelpe og lede dit de mener at det beste resultatet er. Jeg skal selvsagt undersøke ALT av info jeg har fått her inne. Om det er noen som mener at mitt bruket navn er upassende eller bare dust. Så kan dere melde fra til admin. så skal jeg forandre dette. Jeg ønsker ikke å støte noen på noe vis. Takk for i kveld.
  4. Jeg var på utkikk etter optikk og forslag til dette og det har jeg fått. Dette Blaser prosjektet er noe jeg har lyst til og tenkt mye og lenge på. Det er nok mange stolte skytter der ute med mange meninger og det er greit det, men dette var noe jeg hadde lyst til og da må jo det vøre greit for resten. Følte litt at en del kom med person angrep på meg uten å vite hvem jeg er eller kjenne til mine skytter kunnskaper. Jeg er sikkert ikke like flink som dere ekspertene der ute men jeg treffer det jeg sikter på med min Kongsberg 393, og det er jo ei billig børse. Jeg er ny på Kammeret, ikke på banen. Takk for nå.
  5. Ser veldig bra ut dette. Kommer til å undersøke.
  6. Skal se på denne, var egentlig bare på utkikk etter optikk og ikke alt annet. Takk for tips.
  7. Ok, det er jo lurt å lytte til erfarende mensker, men den TRG M10 som du nevner starter jo på 120350,- plus alt annet. Da må jeg spare mere grunker da
  8. Jo, jeg har mye skyte erfaring. Var egentlig bare på utkikk etter optikk og ikke noe mere. Har ikke bygget våpen på nett eller her inne.
  9. Hmm, hva er grunnen til at Blaser R8 er feil plattform å starte med? Trodde de var noe av det mest stabile på merkede. Dette er ikke til jakt, kun bane skyting langholds skyting. Har jeg virkelig bomma så kraftig? Det virker jo som om de går veldig bra, men er det kun på kortere hold? Takk for tips på kikkertsikte.
  10. Ja, jeg kan forstå tanken din. Nå har jeg skutt med rifle siden jeg var 5-6 år gammel. Begynte selvsagt med luftgevær som alle andre, men hoppet fort opp på 30-06'n til min far mens jeg gikk på barne skolen og holdt på med skyting jemt og trutt i alle år. 100-200 meter har blitt litt kjedelig og lite utfordrende selv med bevegelig mål. Her er det så mye mere en må tenke på en bare å sikte og klemme. Jeg skal ta med råd og tips videre. Jeg er ny på langholds skyting men ikke skyting med lange og korte våpen. Mulig jeg ikke har vert tydelig på dette og det tar jeg på min kappe, ingen som kan være tankeleser. Hva tenker du om 308 win.?
  11. Jeg kommer nok til å gå for mil dot ffp, siden det er så mange som anbefaler dette og det gjør det enklere og lettere når en kan fir holde seg til det metriske system som man kjenner fra før av. Jeg tenkte å legge alt fra 20.000,- til 35.000,- kroner i det men kan jo gå for noe billigere og eller brukt om jeg kommer over noe på finn eller andre steder. Er i utgangspunktet interessert i Tysk/Østeriske merker. Jeg skal undersøke dette merke her og jeg prater nå med jakt og friluft stadig. Kaliber jeg skal ha i er 338 LM. Som jeg skriver over så er det en Blaser R8, og dette er jo et system våpen så andre kaliber som f.eks. 308 kan jo også brukes (det finnes mange kalibere å velge mellom, men jeg har lyst til å bruke dette). Nei, har aldrig skutt med 338 LM før, men dettenkerjeg går bra siden jeg ikke er spesielt rekyl redd. Har lest mye forskjellig i denne tråden å fått mange gode forslag og idéer fra dere alle sammen. Vil undersøke mere der ute, jeg et underveis med å bygge så har ikke kommet lengre en stokk og låskasse. Tar litt tid for meg å finne det rette produktet, då det er derfor jeg et då tidlig ute med å undersøke optikk til langhold skyting. Har siktet meg ut en Kahles K525i og i den rimeligste butikken som jeg har funnet til nå så koster den 30.000,- K624i ligger til 29100,- S&B PM II ligger til alt fra 32900,- til 49500,- så den er egentlig helt uaktuell p.g.a. prisen om jeg ikke finner noe brukt til bra pris. Og Swarovski 5Xi til rundt 35.000,- NF er også helt uaktuell p.g.a. pris fra 43.000,- og oppover. Et kikkertsikte til rett rundt 15.000,- kan være aktuelt om det funker for meg. Har nå MANGE gode forslag å tenke over. At riggen blir rett rundt 100.000,- totalt er nesten ikke til å unga, men det går an å spare der man kan og optikk et jo et sted å starte. Når der er sagt så er det kun denne jeg kommer til å bygge opp da det koster mye penger og en skal kunne være fornøyd og bruke det så mye som mulig.
  12. Aha, alt så ingenting å ha på en langholdsrifle med andre ord. Takk for svar
  13. Hei, ett kjapt lite spørsmål litt på siden. Jeg har leita litt rundt og så ramla jeg over en Kahles K1050i ft. Med ett stort hjul på toppen. Og da lurer jeg på hva er hensikten med dette. Er de for rask justering eller? 10-50×56 blir vel litt i meste laget eller er det bruksområde for det. Vil vel få mål på 1000 meters avstand veldig nærme, men det blir kanskje vanskeligere å holde det stødigt selv med to fot. Eller vil en ikke merke noe forskjell på det?
  14. Det står vertfall det i anonsen. Hmm mulig å få begge sikkert
×
×
  • Create New...