Jump to content

Helmet

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

149 profile views
 1. Spot on!!! Det ante meg at det kunne være tivoli-sak. Mange takk. 🙂
 2. Hei. Er det noen her som kan hjelpe meg med å identifisere dette luftgeværet? Glattboret løp i kaliber .25"/6.35mm. På oversiden av løpet (kammerenden) står det ER-EM-CE. Fint lite annet å gå etter dessverre.
 3. Takk for tips. Da får jeg se om det ikke blir tid til å prøve ut litt forskjellige saker og ting i påskeuka.
 4. Jeg er blir med hvis tidspunktet passer. Har du funnet en passende plass?
 5. Ja, ut i fra den blåhvite fargen så er jeg ganske sikker på at det er stålplast. Men jeg har grep med formtre på også, som skal til pers senere. Har du noen gode tips for å fjerne formtre så tar jeg i mot med stor takk.
 6. Får kline på litt stålplast på en plankestump, og se hvordan den reagerer på aceton og varme. Takk for tipsene.
 7. Jeg tviler på at det trutner nok til at stålplasten slipper taket. Dette er et grep til en eldre FWB-pistol, og overflaten på disse grepene er ganske ru/grov. Er redd jeg må finne noe som tar knekken på stålplasten, men ikke angriper treverket. Ser ikke bort i fra at et sånt stoff ikke finnes... Bengalakk??? Dette er et pistolgrep av treverk, ikke ei skrustikke!!!
 8. Nå har ikke jeg peiling på Dreamline, men for å prøve og tenke litt logisk her så går jeg ut i fra at du trenger et komplett barrel kit (løp, kammer og probe) for å bytte kaliber. Å bare kjøpe barrel liner'en holder nok ikke. Men det bør Game-On kunne svare kjapt på.
 9. Hei. Er det noen som sitter på en genial måte å fjerne stålplast fra treverk på? Jeg har en pistol der forrige eier har tilpasset grepet med stålplast. Jeg har slipt vekk en del så grepet passer godt i hånda mi, men det er fremdeles igjen noen plasser der det er igjen litt stålplast i porene i treverket. Det er har ingen ting å si for funksjon, men det ser ganske stygt ut. Jada, jeg er jålete... 😛
 10. Det går an. Har en .22LR demper selv, men den er no-brand og ganske beskjeden i forhold til det jeg har sett av dempere til luftvåpen. Den fungerer faktisk ganske bra på .22LR-rifle, men jeg har ingen referanser for bruk på luftvåpen så jeg aner ikke hvor god jobb den egentlig gjør der.
 11. Ja, pokker. Hvorfor har jeg ikke tenkt på det? Takk for tipset.
 12. Det må vel gå an å få til det en eller annen plass. Et skogholt med god oversikt og passende bakgrunn kan jo være en god begynnelse.
 13. "Litt avstand" er mer enn 10 meter i hvert fall. Gjerne opp mot 100 meter hvis det lar seg gjøre, men 50 meter er en god begynnelse det også. Tenkte å få lag meg noen gonger i litt forskjellige størrelser som kan setts opp på f.eks. 20m, 40m, og 60m. Etter 15 års pause begynte jeg faktisk å skyte litt igjen i LOP i fjor høst. Hvis det er flere i LOP som driver og sysler litt med luftrifler så er det jo knall.
 14. Skedsmokorset, og det er jo faktisk i nærheten. Det er ikke all verdens muligheter til lage improviserte baner her i området, men det er kanskje litt enklere oppover mot der du holder til?
×
×
 • Create New...