Jump to content

AKL

Members
 • Content count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Excellent

About AKL

 • Birthday September 25

Recent Profile Visitors

613 profile views
 1. Jeg kjøpte fiocci skudd på xxl nylig og disse veksler problemfritt i min Benelli vinci 12/76. Derimot får jeg ikke en gang hylseutkast med patronene som selges på den lokale trap-banen. Enig med Culot..kjøp 76mm,mye artigere å kunne trene med en halvauto som veksler treningsskudd også☺
 2. AKL

  Kombi hjelp

  Mener at "bock" er en tysk fellesbetegnelse for over/under brekkvåpen med to piper. Rart hvis det ikke står et navn inngravert på våpenet...tipper Brno eller Husquarna.
 3. AKL

  Dagens annonse på finn.no

  Hadde vært artig å hatt..men tipper det koster mer enn 17000,- Måtte ringt lånekassen tror jeg😁
 4. AKL

  Noen med erfaring for dette siktet?

  Jeg hadde kjøpt brukt på finn.no. Du finner zeiss classic 2,5-10x50 fra 5-7000 kr.Veldig god kikkert..også i dårlig lys. I mørket/måneskinn er man ganske sjanseløs med billigoptikk selv om det er aldri så mye lys i retikkelet. Lykke til👍
 5. AKL

  Dagens annonse på finn.no

  https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?fin Antagelig et nisje-marked.... Er det virkelig lovlig??
 6. AKL

  De største røverne

  Hadde hver småviltjeger skutt hver sin rev pr år tror jeg vi hadde sett en økning i enkelte bestander av småviltet alle ønsker mer av.
 7. AKL

  Bra sikte til skumringsjakt?

  Uten tvil alt.2..med medforstørrende retikkel
 8. AKL

  Benelli vinci

  Takk for svar.Den ble vel aldri noen storselger nei,tror det er langt mellom Vinci-eierne her på berget.Har lest endel på nettet og den fikk mye skryt i jaktbladene når den ble lansert.Kanskje utseendet blir for spesielt for noen..jeg syns den er "styggpen"☺ Det eneste som irriterer litt er at det er umulig å avsikre lydløst,kommer et veldig hørbart knepp når man trykker inn knappen. Saga leirdueammo er notert👍
 9. AKL

  44 Mag eller 30-30W til jakt?

  Akkurat..her i de trønderske skoger ser jeg kun haren hvis jeg jeg tilfeldigvis støkker den ut fra dagleiet sitt.Og da ser jeg den ikke lenge for å si det sånn☺
 10. AKL

  44 Mag eller 30-30W til jakt?

  Er bare litt nysgjerrig..hvordan foregår harejakt med rifle rent praktisk?
 11. AKL

  Fair kombi 7x57r & kal 12/76

  18,4 angir vel trangborringsgraden,men har aldri satt meg inn i disse skalaene. Jeg ville stillt spørsmålet på hagleforumet,tipper du får svar da.
 12. AKL

  Bra sikte til skumringsjakt?

  Har samme S&B klassik som vavlo linker til lenger oppe. Kan bekrefte at den er svært god i dårlig lys.
 13. AKL

  Revejakten 2017/2018

  Skjær ut ei skyteluke (ca 15x15cm)litt høyt på ene fallemmen.skru på hengsler og en solid kroklås eller lignende. Har avlivet noen i bås og samtlige har ligget og trykket i motsatt ende når luka blir åpnet.Greit å ha med en kompis som holder lommelykta mens du fokuserer på å treffe der du skal. Lykke til.
 14. AKL

  Benelli vinci

  Fikk min for et 4-siffret beløp(såvidt)Virker som normal bruktpris ligger rundt 12-15 lapper.Skal sies at den har mye bruksmerker,men det lever jeg fint med. Her i huset ble det bemerket at det var ei "veldig rar hagle" etterfulgt av et skuldertrekk😁Fargen heter visst desert dune.
 15. AKL

  Benelli vinci

  Takk for det,finner nok ut av ting etterhvert☺Håper jeg blir kompis med denne hagla,fikk liksom godfølelsen med en gang jeg monterte den sammen og begynte å håndtere den. Også litt artig at selger visstnok hadde kjøpt den av Kenneth Aspestrand.Var han som hentet den på benelli-fabrikken og hadde den som jakthagle en periode.
×