Jump to content

Hurlumhej

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Hurlumhej's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • One Year In
  • First Post
  • One Month Later
  • Dedicated Rare
  • Week One Done

Recent Badges

9

Reputation

  1. Har brukt en guide til 17k litt og en hikmicro falcon fq25 til 25k. du oppdager dyr med begge men falcon har mye klarere bilde/detaljnivå. begge er rene spottere. tror termisk er en plass hvor man får det man betaler for… med unntak av svarowski, her er jeg mindre fornøyd til 50k
  2. Gått ett par uker uten at jeg har sett rev, bestemte meg for å ta en kjøretur og det lønte seg. kjørte langs jordene i mørket og fikk se reven. Kjørte 3-400m videre og satt fra meg bilen for å finne ett sted og sitte. Etter 5min med musepip så kom den plutselig ut fremfor meg på 50m Fikk skjelven og reven var ikke mer enn 25m fra meg før jeg trakk av der jeg satt i regnet. Skutt med cz455 CCI A17 varmint, rett ned i smellen.
  3. J&F i Arendal har blitt importør av Guide, Har ikke fått prøvd de enda bare sett bilde som er tatt med clipon Guide ta62 eller noe i den duren. Hvis det man faktisk ser i kikkerten stemmer overens med kvaliteten på bildet så blir jeg mektig imponert. Usikker på pris da de enda ikke har lagt ut de ut på nettet. Regner med at de ligger mellom hikmicro og de andre "premium" merkene. Og med tanke på at det er så mye snakk om termisk er lovlig eller ikke så er vel clipon noe å satse på, så kan man ihvertfall enkelt bruke den som spotter hvis lovene blir endret. Har selv prøvd å gå rundt med pulsar thermion 2 xp 50 i hånden for å spotte, det blir litt vel mye drass med en hel kikkert til det bruket. Tåler sikkert litt mindre enn en clipon om man skulle komme borti noe også.
  4. Satt å lokket på hogsfeltet til svigers, kunne se over til naboens jordet (over vei). Jeg så flere rev på jordet, mener det var 6+ forskjellige fra tid til annen. Revene reagerte på lokken men ville ikke komme til meg og krysse veien, fikk tillatelse av de som har jakten til å skyte rev der den kvelden. Krysset veien og fikk til slutt tatt 2stk før det ble helt mørkt Har vært ute nesten daglig etter dette men ser ikke rev i det hele tatt, selv når jeg kjører bil sent på kvelden/tidlig om morgenen. Ingen av de andre lokale heltene ser heller rev når de kjører til jobb og hjem fra jobb. Har noen erfaring med at revene forsvinner fra tid til annen? Noen av jordene er nylig slått og noen andre har blitt gjødslet. Det er begynt å komme en del elg ned på jordene, i variende størrelse kan dette ha en innvirkning på reven? Utfordringen er at jordene her hvor jeg bor er relativt små, så det er liten avstand fra veien og over jordene frem til skogkanten. Typ maks 200M men noen er ikke mer enn 50M. Bruker Tikka T3 kulene er 308 av RWS Evo. Dette er kanskje litt overkill og dyrt (50kr+) Men heller det enn skadeskyting, av den lille erfaringen jeg har til nå så er det ikke mye å ta vare på av pels etterpå.
  5. Hei! Er det noen som har erfaring med Deerhunter Muflon serien? Eller Deerhunter klær generelt? Sliter med å få varmen på post og trenger noe som er isolert, så kan jeg kutte litt ned på antall lag jeg prøver å få på meg. Driver mest med posteringsjakt, så blir bare å gå til post for å sitte stille i noen timer, fjellduk er for mye styr og bråker litt mye syntes jeg. Kom gjerne med tips til annet tøy med litt isolering, i en overkommelig pris.. Sitka er litt vel kostbart.
  6. Samboeren min fikk en kinesium varmevest til jul... Denne er veldig ustabil og kortslutter 8/10 ganger når man slår den på. Vi føler oss ikke trygge med å bruke den lenger. Noe annet å tenke på er at batteribank + varmevest kan gi elektriskstøy som gjør til at radio ikke funker så bra, mye skurr. Dette var med en harkila vest og en ganske dyr batteribank
  7. Du har sikkert kjøpt atv allerede men slenger ut alikavel Har selv Canam 1000 6x6, tror ikke du merker veldig mye forskjell på 650 og 1000 i terrenget der du ikke trenger akselerasjon. Fordeler canam -linq systemet, alt klikkes på veldig enkelt -veldig behaglig sete -stort og fint lasteplan, plass til europall mener jeg på -lasterom under lasteplan -alle akslene eller hva man kaller det er nå vinklet oppover så de ikke er så sårbare mot stubber/steiner i skauen -lagd av brp -justerbar servo, men vær forsiktig, setter du den på "enklest" så kan du rett og slett knekke ting hvis hjulene står fast og du vrir på styret Ulemper canam -Blir veldig varm, brennende følelse på beina -Tenningslås har stor svakhet, setter man inn nøkkel "feil" vei, så virker alt men innmaten i låsen kan følge med ut... -Linq er DYRT -Eksosen står litt dårlig plassert og er lett å bøye, så den løsner ved ytterste lyddemper
  8. Hei! Jeg driver å undersøker om jeg kan finne et adapter som passer på min dovetail 11mm sånn at jeg kan bruke blaser montasje? Er det noen som har sett noe som kan brukes? Har en optikk til en blaser med hurtigfeste som jeg gjerne ville ha prøvd på en annen rifle, uten å måtte ta av hurtigfestene på optikken.
×
×
  • Create New...