Jump to content

Gemas

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gemas

 1. Leste denne i et svenskt jaktblad:
 2. Interessant. Scenar og Macth king er jo utseendemessig ganske like, vet ikke om det er noen særlig forskjell på mantelen? Hva slags ladninger (kruttype/ kruttvekt/ hastighet) bruker du?
 3. Får du Sako kulene til å samle i børsa di? Hva slags ladning bruker du på disse?
 4. Takker for svar. Bra at Scenar funker godt. Har et par esker av de. Ser at Geco har fabrikkladet 62 gr fmj men vet ikke hva slags fabrikat disse kulene er og har ikke funnet tilsvarende å få kjøpt.
 5. Takker for svar. Vet ikke riflestigningen på 222'en men antar den er 1:12 eller 1:14 (skal finne det ut).Har en eske Sako Speedhead 52 gr og noen Nosler CC 52 gr som jeg tenkte mest til den. Tyngre kuler blir forbeholdt X-bolten.
 6. Et spørsmål til. Har en gammel (men god) 222 som jeg egentlig hadde tenkt å pensjonere. Men nå har lysten dukket opp til også å lade for den. Ser hos Vihtavuori at VV133 er et krutt som skal være spesielt velegnet for 222/ 223. Noen som har erfaringer med dette kruttet, kulevekter fra 50 til 69 gr?
 7. Bra. Hold oss oppdatert. Hva slags hylser og tennere bruker du? Lengde på patronen (c.o.l.)? Prøvd VihtaVouri krutt?
 8. Hei. Ny her på forumet. Har anskaffet meg en Browning X-bolt NL i 223 R., 51 cm løp og 1:8 twist samt lyddemper. Har prøveskutt med GGG, PMC og Lapua ammunisjon, alle med fmj kuler 55gr. I tillegg har jeg skutt GGG med 69 gr MK kule. Fikk suverent beste samlinger (4 x 3 skudd) med Lapua fmj, fra 13 til 17 mm som jeg er fornøyd med. Har kjøpt men ikke fått prøvd ennå Lapua Scenar 69 gr og har gode forventninger. Har tenkt å begynne å lade selv, fortrinnsvis for fuglejakt (fmj) og trening og har anskaffet alt nødvendig utstyr/ materiell unntatt krutt. Er det noen som har ladet selv for tilsvarende formål til denne børsa og fått til gode samlinger og som vil dele av sine erfaringer?
×
×
 • Create New...