Jump to content

RAYJO

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About RAYJO

 • Birthday 12/07/1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Svigerbror min tenkte å kjøpe denne http://www.vapenandresen.no/vapen-og-jaktutstyr/rifler/browning/browning-x-bolt-nordic-light#&variation=228868 En kompis av han mente han måtte ikke finne på å kjøpe browning av en eller annen grunn, som han unnlot å nevne. Denne leveres som pakke med kikkert og demper hos Andresens våpenforretning. Er dette et bra kjøp? Spesifiser gjerne. På forhånd takk for svar!
 2. Prøv å ta kontakt med Elverum skytterlag, de bruker terningmoen.
 3. RAYJO

  Sår albue

  Hva med å prøve et par compeed gnagsår plaster? Har selv tenkt på det flere ganger men plutselig så var det ikke vondt lengre. Kjente det en gang i sommer på ligg da jeg trente helmatch, etter 20 skudd så blei det så vondt at jeg mista konsentrasjonen.
 4. Hvis jeg skulle finne på å pusse/polere innsiden av kruttmålet, hva trenger jeg av utstyr og hvordan bør jeg gå fram? Noen tips? På forhånd takk!
 5. Det var nå som fan... Da er det vel bare å håpe at noen andre kan ta det inn i såpass store mengder at det fortsatt vil være like billig. Sa de noe om hvorfor de ikke kom til å ta inn mer?
 6. Hei! Mitt skytterlag fikk kjøpt Odin krutt fra Våpensmia for to sesonger siden (2009) et rimelig og bra krutt som jeg gjerne skulle sett forsatt i handel. Er det noen her på kammeret som har fått kjøpt dette i det siste?
 7. Det er helt greit høggern Blei bare så oppgitt i går da vi var på banen og lagleder innformerte om oppgang på ladekomponenter, koster snart skjorta og mere til for en vanlig lønnsmottaker å skyte 6,5 fremover. Det blei nevnt at 5,56 ble mye billigere bla for man fikk flere skudd pr kg krutt kontra 6,5... Hva koster det dere DFS skyttere i dag pr hjemmeladda 6,5 skudd? Vi nærmer oss faretruende 4 kr pr skudd da med gratis hylser.
 8. Hei! Lurte på om noen vet hvor billig man kan få laddet 5,56 ammo i dag og evt blir det billigere hvis det blir innført i DFS? Hvilke kuler, type krutt og tennhetter - priser på disse? Syns prisene på laddekomponenter til 6,5 begynner å bli ganske høye selv gjennom skytterlaget.
 9. RAYJO

  SmartReloader ISD

  Noe mer nytt om denne?
 10. En liten produkttest på YouTube: Del1: http://www.youtube.com/watch?v=EHv43dWHVpE Del2: http://www.youtube.com/watch?v=3AXpPZE-ZXM Hva med denne til SmartReloader http://bulletin.accurateshooter.com/2009/12/new-smartreloader-isd-digital-powder-dispenser/ Så en link på youtube dær denne gikk mye raskerer å fylle.
 11. Hvor går grensa mellom grovt og fint krutt? Ladder for tiden med Norma N-19 som jeg syns er grovt sammenlignet med f.eks odin. Regnes N-19 som grovt? Bruker RCBS sitt uniflow kruttmål men kan ikke si at jeg er helt fornøyd, har kanskje ikke funnet det riktige knepet enda
 12. har hørt om, og sett at Landrø har en slik klemme som skal gjøre det lettere å få løpet på samme plass etter f.eks bytting fra 22 til 6,5 og omvendt. Dette vistnok for å unngå å må rette opp forsiktet vær gang. Noen som har erfaring med dette eller er det bare tøv?
 13. RAYJO

  Skytterbriller

  Hei! Jeg har brukt linseholder fra Magne landrø som funker perfekt for meg, selv med skjev hornhinne. Med god hjelp fra min lokale optikker som monterte glass og merket det slik at jeg har kontroll på at det sitter korrekt. Bare pass på at glasset er tykt nok slik at det ikke begynner å dreie inni linseholderen, men det gjelder jo ikke deg, bare for de med skjev hornhinne. Kan jo legge til at det er mye mer solid sammenlignet med monoframe som er litt utsatt siden glasset ikke har noen form for beskyttelse både mot støt og også med tanke på regn under feltskyting. Anbefales!
 14. Hei! Tenkt jeg skulle kjøpe meg 1000 stk av Igman 6.5 hos jaktdepotet til 4 kr skuddet for å bruke til DFS-trening. Lurte på om noen her på kammeret har prøvd ut disse skuddene, hvilken kvalitet kan man forvente av hylsene mtp ladde de på nytt og presisjonen? Link til jaktdepotets tilbud http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=87&t=52569
 15. Jeg skal Er vel 25 skyttere fra Lofoten som skal. Det blir sikkert gøy... Vi gleder oss!
×
×
 • Create New...