Jump to content

Olekt

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

60 profile views
 1. Man har da vel noen gang fått inntrykk av at enkelte har pult sikkert 1000 forskjellige damer også😅😅 d blir nok litt på samme måte😅 kos deg med den jakta du får til😊👍
 2. Olekt

  Partizan

  Så konklusjonen kan være at den nok oppfører seg som andre tradisjonelle ikke bondede kuler. Hvilke materialer kan brukes for å skyte i for se hvordan kuler oppfører seg? Blanding av hardt og mykere materialer?
 3. Olekt

  Partizan

  Kan man da våge seg i å sammenligne partizans sp med normas alska og feks vulkan i rekken av tradisjonelle blykuler? Med tanke på om også dette er kuler man bør holde seg unna, om man er opptatt av slakt osv.
 4. Olekt

  Partizan

  Det er jo derfor jeg spør om noen har noen jakterfaring med denne, så om du har erfart at kuler revner, splinterer og sprekker ukontrollert i vilt.Ja da har jeg fått svar på spm mitt😊 ja, nå er ikke jeg noen skytter som stiller på landsstevne, overhode. Så samlinger innenfor snusboksen er godt innafor for meg, å det oppnår jeg med partizan som med annen ammo.
 5. Olekt

  Partizan

  Nei, om hver runde koster 2,5 eller 75 kr spiller ingen rolle for meg å jaktammo.Så mange elg skyter jeg ikke😅Det var heller ikke bakgrunnen for spm ang partizan, det var heller interesant å høre faktiske erfaringer. At denne havner i «båsen» søppel pga pris blir raskt konkludert uten tvil, hos meg pga pris og desverre ikke av erfaring, som sikkert av mange andre her😏
 6. Olekt

  Partizan

  Jeg sporet nok litt av her. Tenkte det var litt morsomt om all denne skepsisen og negative omtalen om den superbillige jaktammo kunne bekreftes/avkreftes av noen som har skutt mere enn ett storvilt med denne😊 mye har vel lett for å gå under kategorien søppel/dritt bare pga prisen for mange av oss.
 7. Olekt

  Partizan

  Kjenner ikke igjen noen av problemstillingene nevnt i denne tråden. De fungerer utmerket i min sauer 100, også i gammel m98 har de fungert fint. Bruker som regel oryx og mega, der er det stor variasjon på ødeleggelser på vilt, alt etter treff. Men alle disse er vel forsåvidt relativt myke kuler. Prisen i betraktning, så skulle man tro at oryxen hadde tilnermet magiske egenskaper😂 så om ppu sine gjør samme nytten, så er det ett Godt alternativ i mine våpen.hvilken ferdigammo kan event anbefales som holder Godt sammen når skyteavstanden blir liten? Virker som resultatet blir aller verst ved Korte hold (10-50m)
 8. Olekt

  Partizan

  Er det noen som har prøvd partizan sin sp på storvilt i de senere år? Erfaringer rundt virkning og kjøttødeleggelse osv. Har skutt en del med på banen med disse, og har ingenting å utsette på presisjonen, går nok helle på skytter😛 fint om noen som faktisk har brukt og skutt elg med denne kan dele noen erfaringer her.
×
×
 • Create New...