Jump to content

fiav

Members
 • Posts

  10
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by fiav

 1. fiav

  Pardini GT9

  Fikk tak i hylster til HPen, og ser at GTen passer greit - til felt i alle fall
 2. fiav

  Pardini GT9

  Hva anbefales sommer kontra vinter?
 3. fra side 45: Til bruksområde 3 Grovpistol, legges det til grunn at politiet kan innvilge erverv av våpen som er egnet til bruksområdets øvelser. I praksis konkurransevåpen med ortopedisk grep og kalibre som .32 SWL eller .38 Special. Bruksområdet skal ikke benyttes til å erverve ekstra våpen i kaliber 9mm som egentlig hører hjemme i bruksområde 5 Militær.
 4. Er det noen som har erfaring med klær fra dette merket? Ser de reklamerer for at de leverer til Statens Naturoppsyn, men har ikke funnet noen uavhengig test eller noen som deler erfaringer med disse klærne..
 5. "Hyllevare" 22lr spesialrevolver vil vel være en f.eks. Smith mod 63 (En lettere utgave er vel mod 317 AirLite.. men ser ikke hva en ennå lettere sak har til fordel..) Ruger SP101 har vel noen med kort løp også (Kan ikke finne noen 22 med kort løp nå da, så ble litt usikker her).
 6. fiav

  PPC Kurs

  Jeg har søkt, og kan bare finne gamle kurs - så jeg slenger ut spørsmålet her Er det klubber i Midt-Norge som har godkjenningskurs for PPC?
 7. Ser for meg at en nesten må ta et valg, - revolver eller magnum 2, og da blir det nok førstnevnte for min del. Takk for innspill
 8. 44 magnum ja. Men tenkte 44 spesial til revolverfelt, for der er det vel ikke lov med magnum så vidt jeg vet.
 9. Kan det være "Trigger Spring" som er ødelagt? - Disse fås jo både lettere og tyngre enn standard.
 10. Hei Jeg har prøvd å søke litt på nettet, men har ikke funnet svaret. Beklager om det er ting jeg har oversett. Jeg ønsker å søke om revolver til felt, men ønsker også at den skal kunne holde faktor til å skyte magnum 2 også. Ser på S&W 629 med 5 toms løp, siden den skal være primær til revolverfelt. Men holder denne faktorkravet til mag2? (Lader ikke selv)
×
×
 • Create New...