Jump to content

Premium2006

Members
 • Content Count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bra skrevet! Er ikke prs skytter selv(ennå) men er likevel enig i dine argumenter. Skal vi holde oss til optikk for bruk i PRS og LH..? Noen tanker om leica prs vs. Kahles k525i. Leica er nok i verdensklasse, men synes kahles ser litt bedre ut.. liker tårnene og plassering av parallakse.
 2. Ser leica prs 5 5-30x56 er på billigsalg hos J&F. Noen som har den?
 3. Har en del norma jaktmatch i 223 og 308. Hva av disse er best egnet på orrfugl og storfugl? Jakter ryper med 223 rifla, men var usikker på om 308 er mer egnet på større fugl?
 4. Artige observasjoner. Så bilder fra stevnet! Ser sikkelig artig ut! Ser prisforskjellen på march og kahles fort er 15k.. heftige priser! men da er kahles 525 ganske trygg å kjøpe, selv om jeg synes den er dyr den også. Vi får se om det kanskje blir kjøp av ny kikkert ila vinteren. Ikke noe som haster veldig. Er jo jakt snart. Takk for tilbakemelding!
 5. Premium2006

  Kahles k525i

  Fortsatt fornøyd med k525i? Erfaringer?
 6. Noen som har tips til øreplugg/musling som passer baufeng? Den som kom med radioen funker, men er ubehagelig for øret? Hvilke merker passer? Hva heter pluggen som nyttes på baufeng(så kan jeg finne selv..)
 7. Ja, blir litt langt.. Noen konkrete erfaringer på k525i vs. K624i? Skjønner jeg det riktig at 525 er en nyere og forbedret modell? Ser de koster stort sett det samme ny i butikk, men kun 624 er å finne brukt.
 8. Skulle jeg gjerne gjort, men har for lite tid og for mye å gjøre til å reise rundt nå. Håper det blir arrangert noe lokalt her i nordland ila vinteren. Da skal jeg få tatt meg en tur. Er mye bra kikkerter der ute, men til nå er det vel kahles som lokker mest.. ser jo også flott ut! Vortex razor virker litt tung og klumpete. Uansett takk for svar!
 9. Alltid noen gode ord fra @M67!! velformulert og godt svart. Var noe sånt jeg var ute etter. Er det ikke det som er poenget med et forum.. at andre kommer med meninger, så kan jeg velge hvilke jeg vil høre på? Skjønner det er mye smak og behag, samt at de fleste på øverste hylle, stort sett har samme spec. Men det er vel noe som skiller de også? Den lista fra fra USA? Ser NF er mest brukt i toppen. Er det pga sponsing eller fordi det er den kikkerten som er best?(har aldri sett på en NF) Hva bruker folk på toppen(av lista) i Norge? Spuhr? ser meget bra ut, men kan man
 10. Har en vortex viper pst 5-25x50 gen3 som brukes kun på langholdsrifla. Funker helt greit, men tenker etterhvert å kjøpe en «sikkelig»LH kikkert. Ikke noe som blir kjøpt i morgen, men kikker litt rundt og leser meg opp. Følger med på finn.no og ser generelt etter noen gode kjøp. Hva er den optimale langhold og prs kikkerten? Eller finnes ikke den «perfekte» for begge deler? Hva tenker dere om optimal zoom og størrelse på objektiv? 30 vs. 34 rør og retikkel(ofte smak og behag)? Andre viktige faktorer? Tenker prisklasse 20-30k(nytt) og FFP med mil/mil. Til nå har jeg
 11. Ville kjøpt en leica, men på budsjett er nok vortex sine avstandsmålere helt ok.
 12. Har samme leica! 2400 r er super!
 13. Har ei x-bolt i 308 stainless. Meget fornøyd med dette som jaktvåpen. kikkerten er jo også helt ok!
 14. «Felt test» av vision i dag.. veldig fornøyd! Meget godt å skyte med. Lite vind og gode forhold. Treff på 760 meter på første skudd. Hardoxplata var 30x30 cm. Tror jeg får mye morro med denne!
 15. Enig med M67. 223 er er flott kaliber, men minimum på rådyr. Tror jeg ville gått for 308, hvis målet er jakt. Er mye mer kuler og Jakt ammunisjon tilgjengelig for 308 vs 6,5. Kjøp ei rifle i 6,5 eller 308, så kan du senere kjøpe deg ei 223. Da har du alt du trenger for riflejakt i Norge. For jakt tror jeg alle nevnte våpen i denne tråden gir nok presisjon. Her må du bare finne det våpenet som du liker best! Hva er best å holde i og hva passer deg best?
×
×
 • Create New...