Jump to content

Premium2006

Members
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

33 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror nok m67 vet hva han snakker om. Tror Mcmillan stokken er stivere og sterkere, men litt kjedelig og kanskje dyr..? Har kun skutt med Forsvarets sauer(ala 3000) og den var fin. Dette er min første test med gsr stokk og har derfor ikke prøvd laminat eller berserk. Heller ikke kkc. Syns egentlig bifrost er mye stokk for pengene og en grei start på LH. Mye muligheter og solid nok for en nybegynner. Passer meg og min fysikk bra.
 2. Fikk montert bifrost i en lånt sauer 200 i dag. Synes den var veldig enkel å montere, samt fine justeringsmuligheter på stokken. Den var meget god og behagelig å skyte(6,5x55) med! Ble skutt liggende med tofot. Veldig fornøyd
 3. @M67 syns alltid du kommer med fornuftige svar! Tror vi alle skjønner at det er forskjell på en stokk til 20k i alu og «plastbøtta» bifrost. Blir spennende å se når jeg får min. Den er kanskje ikke så sexy, men den er litt penere enn original stokk. Sauerstokken er sikkert bedre mtp presisjon osv, men bifrost gir litt mer muligheter for ekstra stæsj. For min del, er den penere og bedre å holde i. Også noe mer justeringsmuligheter. For meg som amatør og «wannabe LH skyter» tror jeg dette er en grei start og noe litt mer interessant enn treplanken som kommer med børsa. Har ikke ambisjon om innertiere på 500 meteren, men heller litt «småtreffere» på 7-800 og det tror jeg funker fint med grs bifrost.
 4. Her er monterings anvisning for bifrost på sauer 200/3000
 5. Ble veldig mye negativt om bifrost. Tenker at det er helt legitimt å ikke like et produkt, hvis det ikke passer deg og din størrelse. Jeg velger å tro at den fungerer utmerket til det motsatte er bevist. Blir nok en stund til jeg får testet selv, men har klådd litt på den og den virker for meg solid. Synes også den var god å holde i. Er det ikke flere som faktisk har testet bifrost med sauer 200 str?
 6. Flott tilbakemelding. Umbrako blir ikke noe problem. Da sitter adapteret fast i låsekassa med locktite? Litt tungvindt hvis man swapper stokk av og til?hvilke moment bruker du på skruene og adapteret? jeg kjører litt motsatt av de fleste.. bestilte bifrost, picatinny og tofot hos skytterlinken i dag. Har ennå ikke skaffet meg våpen. Venter på papirer fra politiet, men må nok vente noen uker til. Har fått et tilbud på våpen på finn.no. Selger holder av til papirer er ok. tenkte det var greit å begynne å samle opp utstyret, sånn at alt er klart når våpen er på plass.. Få høre videre etter skyting/testing!
 7. Leupold vxr 3-9x50 har også rødprikk/dot. ville pruta litt på denne: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=168079510 den har også utvendig justerbart tårn(cds)
 8. Skyter ryper med 223 og leupold vxr 3-9x50. Veldig fornøyd. Har også en zeiss v6 2-12x50, som sikker er bedre, men mye tyngre. bruker leupolden fordi den er bra nok i massevis,lett og «billig» nok til at jeg ikke er så redd for den.. den er også lyssterk og robust.
 9. Har en j Dewy pussestokk. skulle hatt 308 børster til denne, men vet ikke om det er std gjenger på disse? Kjøpte stokken hos brownells, men tenkte å kjøpe børster lokalt(trenger nå).. må kanskje ha et adapter?
 10. Kan jo spørre om å få et bilde av leg og våpenkort. Så vet du at rifla er registrert på vedkommende. Kan jo også lage en kontrakt som sier at du kan holde igjen et gitt beløp til handelen er overstått og alt av papirer er ok. Har aldri kjøpt våpen på finn, så har ingen personlig erfaring.
 11. Alle nevnte våpen er gode nok til jakt! Presisjon i lange baner. Kjøp det du liker best. Kikkert er topp kvalitet(zeiss v6) og kan fint flyttes på flere våpen ved behov. Det er lurt å få montert kikkert med QR ringer og picatinny hvis du ønsker å bruke kikkert på flere våpen, eller vil ta av kikkert ved våpenpuss ol. Det er ikke store ekstra kostnaden ift. Nytt kjøp. Ville også vurdert å legge i 1000,- for asv tårn på kikkert. Da blir det lettere for deg selv å skru på kikkert ifm. Eventuelle konkurranser eller baneskyting på flere hold. pussesett er penuts, men likevel drit! Kjøp en pussestokk! Du trenger ingenting av dette, men tipper du trenger det likevel etter en stund.. da er det greit å legge i litt ekstra(hvis du har råd) for å imøtekomme fremtidige behov
 12. Det pusse settet er ikke verdt en dritt.. sikkelig møkk! Kjøp en hel pussestokk og gode gamle lapper/børste. har selv den zeissen på rådyrbørsa mi! Den kan anbefales. Sikkelig allsidig kikkert som kan brukes til alt.
 13. Ville også sett på tikka t3x. https://www.bmwear.no/produkt/vapen/riflepakker/tikka-1/tikka-t3x-lite-mleupold-vx-1-3-9x40 kan forøvrig på det sterkeste anbefale bmwear.no! Har kjøpt mange våpen der. Får stort sett alltid et godt tilbud, som er bedre(billigere) enn andre. De er også veldig greie å snakket med!
 14. Skal ha meg en 200 str. Skal brukes primært til langhold. Ser prisene i dag er ganske stive brukt i forhold til nye våpen. Er det fortsatt nypris minus ny pipe(kostnad) som gjelder brukt? Har søkt på 200 str i 6,5x55 pluss omb.sett .22. Har det noen betydning om våpenet er kjøpt nytt som .22 med ekstra pipe i 6,5? Sett i forhold til min søknad på våpen i 6,5 med ekstra pipe i .22? Har sett på et våpen på finn.no som i utgangspunktet er .22, men følger med pipe og bolt i 6,5. Pipen er blaser 67 cm. Stokken er junior, som egentlig passer bra, siden jeg har to smågutter som skal starte med skyting. Jeg skal selv bruke en annen stokk for langhold. Noen tanker?
×
×
 • Create New...