Jump to content

Premium2006

Members
 • Content Count

  395
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for mye tips. Så det er greit å blåse gjennom med aceton eller tilsvarende i sprøyta. Skulle vel bli nokså ren da. Skal prøve litt med den durano sprøyta. Får heller kjøpe noe annet hvis den ikke duger. Den virker veldig billig.. Sandblåser dere plastdeler også? Eller kun metall? Vurdere å lakke en ar kolbe og et plast magasin. Holder kanskje med sandpapir på slike deler?
 2. Hva bruker dere til tynner? Kan jeg blåse aceton gjennom sprøyte for rengjøring etter bruk. Bare ha litt i koppen å spraye? Sprøyta virker så billig, at jeg tviler den tåler å bli demontert mange ganger for rens. jobber ennå med å få tak i sand til blåseren. Skal hive meg rundt å teste cerakote etter påske, når alt av remedier er på plass.
 3. Skal lakke et gammelt mdt chassis som en prøve. Blir det bra skal jeg prøve meg på vision stokken også. Spent på om det er vanskelig å få strøkent resultat. Hater ujevnheter og «renninger» i lakk. Da får jeg heller sende det til noen som kan dette.. uansett artig å prøve! Ser ut som dere får gode resultat!
 4. Joda. I den posen som ligger i eska. Ligger et filter som skal monteres i sprøyta, samt en «o ring) i hvit plast. Fikk også med kaffefilter for å sile lakken. Noen tips ifm bruk av sprøyta?
 5. Sikkert dumt spørsmål. Hvordan monterte du plast silen og den hvite plastringen som ligger i posen? Synes manualen/arket som fulgte med var ganske lite informativ.. sånn er det med billig. Finner heller ingen «how to» filmer på nettet med denne sprøyta..
 6. 10 skudd med golden target. Litt bedre enn DL! Så stor forskjell på de kulene?
 7. Kan fint bytte medium. Hvilken sand har dere brukt med godt resultat. Ser det er anbefalt kornstørrelse 100-120, men finner lite av det. I Norge er det stort sett oppgitt i mm. 0,2-07mm står det hos biltema.. sier meg ingenting i forhold til kornstørrelse 100-120. Går fint å sandblåse plast stokken også(ar-15)? hva bruker dere?
 8. Ser jeg går på en liten smell.. kunne lese i går at cerakote ikke anbefaler glassblåsing før lakkering. Må være sand eller alu-blanding. Er akkurat glasskabinett jeg har på jobb.. Bedre å pusse for hånd? Noen som har glassblåst før lakking?
 9. Har kjøpt et starterkit med 3 farger. Så få vi se om det blir bra. Kjøpte titanium blå,grafitt svart og tungsten.
 10. Har kjøpt et brukt mdt LSS chassis til tikka t3/t3x. Det fulgte med skruer til kassen, men de var for «trange» til låsekassen. Det ser ut som de har vært kappet/slipt. De er derfor litt vanskelig å få til å ta(entre) i gjengene på kassa. Tør ikke bruke for mye makt. Er redd for å rive gjengen på kassen. Orginale skjefteskruer er for korte. Er dette spesialskruer, eller kan jeg bare få tak i skruer som passer. Ikke helt sikker på hvilke gjenger det er på tikkaen, men regner med det er std metriske gjenger. Hyllevare? Eller må jeg få tak i skruer fra mdt eller tikka?
 11. Sykt flott! Veldig pen farge! Tror jeg lakker vision stokken i titanium blå. Tror ikke jeg tør å ta kassen.. Har du inntrykk av at cerakote C-serie er bra og sterk nok?
×
×
 • Create New...