Jump to content

Premium2006

Members
 • Content Count

  156
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Skal gjøre det. De norske kanalene er vel bare vfh? Noe bedre rekkevidde på denne antenna? hvilket oppsett mtp kanaler og bånd bør jeg velge for best rekkevidde?
 2. Edit: ser ut som biltema ikke har denne lengre..
 3. Takk for tips. Har det noe å si at antennen ikke støtter dual band? Skal kun brukes på norske jaktkanaler. Mye bedre rekkevidde med den antennen fra biltema?
 4. Noen som kan anbefale en langantenne som faktisk funker på Baofeng UV5-R?? Kjøpte 2 slike radioer på nett og fikk testa på jakt. De funker utmerket til mitt bruk, men kunne tenkt meg litt bedre rekkevidde i ulendt terreng og skog.
 5. Kjøpte en ny leica 2400r.
 6. Ligger en «billig» leica på finn.no men den måler kun i yards. Vi ha meter. Ser for meg det blir en leica eller en vortex! Ingen som vil selge sin?
 7. Har medium på min 2-12x50 zeiss. Har samme rifle.
 8. Takker for svar. Skal se litt rundt. Må nesten bli en med opplyst display ja. Syns leica var litt dyr, men får vurdere..
 9. Vurderer å skaffe meg en avstandsmåler til rådyrjakta og rypejakta på fjellet(rifle). Har akkurat kjøpt hånd kikkert, så det må eventuelt bli en vanlig avstandsmåler. Noen erfaringer med de billige variantene på markedet? Tips? Sett på vortex rangefinder fra xxl.. hvilke funksjoner må man ha? Ser noen er levert med beregning av kulebane/avstand i forhold til helling i terreng osv. tenkte ikke å bruke så mye på denne, men tenker å kjøpe noe som gjør jobben og tåler en støyt. Hva bruker dere?
 10. Ok. Hausken går ikke på 223 rifla. Fikk bekreftet at denne var tilpasset sonic 45 som Skal være litt romslig i gjengene. Sonic demperen går på begge rifler, men hausken passer kun på std gjengene som jeg har på x-bolt. Kan sende inn og få justert gjenger på tikka, men det er fare for at sonic demperen blir litt slakk. får leve med 200 gram ekstra på rifla! Case closed!
 11. Premium2006

  Jaktdress

  La inn en bestilling på en dress fra widfors.no ble en alaska dress. Skal prøve å se om det er noe. Har nok vanlige turklær å ta av, hvis den er for dårlig. https://www.widforss.no/alaska-superior-blindtech-safety-mix-jaktstall
 12. Merkelig.. sliter med akkurat det samme her! Hausken jd184 levert med ei x-bolt 308. Passer fint på børsa uten problem. Skulle prøve denne demperen på 223 rifla som er ei t3x. Ikke f.. om den vil på. Entrér ikke gjengene på pipa. Demperen til 223 er en sonic 45 og den passer meget bra på begge våpen! Rart!? Hvor ligger problemet? Er det på hausken vil jeg reklamere på dette! hører med til historien at t3x er kappet og tilpasset sonic 45 av børsemaker. Når jeg fikk den rifla måtte jeg kjøre gjengetapp gjennom gjengebeskytteren for at den skulle passe på pipa. Er derfor usikker på om det er gjengene på t3x som er «spesielle» eller om det er hausken demperen som er tight.. noen tips? Har ikke lyst å ødelegge noe på pipa eller i demperne, men vil gjerne kunne teste jd184 på 223 pga vekt. Den er mye lettere enn sonic 45
×
×
 • Create New...