Jump to content

Premium2006

Members
 • Posts

  397
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Premium2006's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/17)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

49

Reputation

 1. Brukte en slik vortex en stund. Tror ikke du får mer kikkert for pengene. Hvis du skal ha alle de rette specs for en LH kikkert. mulig du finner en meopta optica 6 til en rimeligere penge. Har prøvd begge og ville gått for pst gen2. pst gen2 finner du nok til 8-9k på finn. stor fordel med vortex er livstidsgaranti. Har du kvittering får du ny eller reparert uten spørsmål. Greit hvis man kjøper brukt!
 2. Sauer 200 str i vision chassis! Vet ikke om det er noe billigere/enklere vei å gå. Får jo tak i rimelige LH rifler med foldekolbe, men neppe med enkelt pipebytte. Alle rifler kan vel bygges om med muffe, men det blir sikkert kostbart. kjøp en brukt str 200, så bygger du på med kikkert og stokk med folde mekanisme. Det viktigste er å komme seg på banen å skyte! Du må også finne baner eller områder det er mulig å skyte LH. Spørs også hva du mener med langt hold? På en liten blink, blir fort 500 meter veldig langt…
 3. Takk for mye tips. Så det er greit å blåse gjennom med aceton eller tilsvarende i sprøyta. Skulle vel bli nokså ren da. Skal prøve litt med den durano sprøyta. Får heller kjøpe noe annet hvis den ikke duger. Den virker veldig billig.. Sandblåser dere plastdeler også? Eller kun metall? Vurdere å lakke en ar kolbe og et plast magasin. Holder kanskje med sandpapir på slike deler?
 4. Hva bruker dere til tynner? Kan jeg blåse aceton gjennom sprøyte for rengjøring etter bruk. Bare ha litt i koppen å spraye? Sprøyta virker så billig, at jeg tviler den tåler å bli demontert mange ganger for rens. jobber ennå med å få tak i sand til blåseren. Skal hive meg rundt å teste cerakote etter påske, når alt av remedier er på plass.
 5. Skal lakke et gammelt mdt chassis som en prøve. Blir det bra skal jeg prøve meg på vision stokken også. Spent på om det er vanskelig å få strøkent resultat. Hater ujevnheter og «renninger» i lakk. Da får jeg heller sende det til noen som kan dette.. uansett artig å prøve! Ser ut som dere får gode resultat!
 6. Joda. I den posen som ligger i eska. Ligger et filter som skal monteres i sprøyta, samt en «o ring) i hvit plast. Fikk også med kaffefilter for å sile lakken. Noen tips ifm bruk av sprøyta?
 7. Sikkert dumt spørsmål. Hvordan monterte du plast silen og den hvite plastringen som ligger i posen? Synes manualen/arket som fulgte med var ganske lite informativ.. sånn er det med billig. Finner heller ingen «how to» filmer på nettet med denne sprøyta..
 8. 10 skudd med golden target. Litt bedre enn DL! Så stor forskjell på de kulene?
 9. Kan fint bytte medium. Hvilken sand har dere brukt med godt resultat. Ser det er anbefalt kornstørrelse 100-120, men finner lite av det. I Norge er det stort sett oppgitt i mm. 0,2-07mm står det hos biltema.. sier meg ingenting i forhold til kornstørrelse 100-120. Går fint å sandblåse plast stokken også(ar-15)? hva bruker dere?
 10. Ser jeg går på en liten smell.. kunne lese i går at cerakote ikke anbefaler glassblåsing før lakkering. Må være sand eller alu-blanding. Er akkurat glasskabinett jeg har på jobb.. Bedre å pusse for hånd? Noen som har glassblåst før lakking?
 11. Har kjøpt et starterkit med 3 farger. Så få vi se om det blir bra. Kjøpte titanium blå,grafitt svart og tungsten.
×
×
 • Create New...