Jump to content

Premium2006

Members
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

17 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det vil si at du skyter inn siktet med helmantel/treningsammo. Gjør de justeringer som er nødvendig. Så kan du løfte opp justeringsringen og sette denne på null. Helt likt for høyde og side. Dra den litt ut og sett den på null. Siktet er nullstilt og innskutt. Nå kan du justere så mye du vil på siktet, men alltid komme tilbake til null og utgangspunktet ved å sette tårnene i null(som er innskutt med helmantel) Når alt er i null. Kan du skyte med ny ammo.. nå må du kanskje justere litt.. noter hva som står på siktet når du er innskutt. De tallene er null/innskutt på ny ammo. Når ferdig setter du alt i null og skyter på nytt med neste ammo. Noter når ferdig og nullstill etterpå.
 2. Er nok en meget god startpakke! Må høre om prisen er samme med cal 223. T3x med en såpass ok kikkert og demper blir aldri feil som Startpakke. Du må tenke på hva og hvordan du skal jakte. Er det i skumring på rådyr, burde du kjøpe en kikkert med større lys åpning på objektivet. 50-56 er bra. Små ryper på lange avstander krever også litt forstørrelse. Tror den kikkerten er helt ok, men mulig du bør kjøpe noe som tar inn mer lys. Ta kontakt å hør hvilke kikkerter de anbefaler til ditt bruk og økonomi hva med denne: https://www.bmwear.no/produkt/vapen/riflepakker/tikka-1/tikka-t3x-lite-mleupold-vx-1-3-9x40 Så legger du til hva du vil ha av demper og kikkert. Har selv en leupold vrx 3-9x50 med rødpunkt. Meget fornøyd med den.
 3. Premium2006

  Zeiss Asv+

  Kan du forklare litt nærmere? Tenker du på torx skruen på toppen av bilde? Eller inni der? Denne har ikke løs ring som asv+ tårnene. Kun klikkbasert med fast ring..
 4. Vurdert eberlestock? ikke prøvd vorn, men er fornøyd med nye gunslinger 2 fra eberle. Er vel ca samme størrelse. Er vel litt smak og behag om hvordan man liker å bære våpen. Er kanskje lettere å «hylstre våpen» uten å ta sekken av med G2 og kanskje lettere å trekke våpen fort med vorn..
 5. Premium2006

  Zeiss Asv+

  Fikk dere noe svar fra zeiss? Har akkurat fått en v6 2-12x50 asv som jeg opplever det samme på. Noen ganger må jeg «fikle» litt for å få den i lås. Ser også at streken/indikatoren ikke treffer 100% på.. legger ved bilde.. dette irriterer meg veldig? Er det vanlig?
 6. Da går jeg for den løsninga! Legger blått på skruer og lar skinna sitte tørt på låsekassen. Selger/børsemaker mente også dette var riktige løsningen.. Takk for alle svar!
 7. Sikkert mye bra som kan kjøpes. Billig og bra nytt, må vel bli t3x, x-bolt, sauer 100 eller noe sånt.. Har kun de to første selv og er veldig fornøyd med de. Dette er våpen som fungerer og har god presisjon i massevis. Finnes sikkert våpen som er like bra(i samme prisklasse)og sikkert bedre enn dette.. smaken er som baken. liker mine godt, men det er sikkert mange som ikke liker de også. Det er uansett våpen som virker og varer i mange år. Tror egentlig at kikkerten og mye trening/skyting er vel så viktig..
 8. Løst magasin, så har du fast.. da lader du rett ned i kassa. De fleste rifler som er nevnt har løst magasin. howa har ikke løst,men kan bygges om til dette!
 9. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=88861640 Har handlet en del hos disse! Seriøse og flinke folk! https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=148605095 Eller jaktdepotet sin howa pakke. https://www.finn.no/bap/webstore/ad.html?finnkode=126108899
 10. Legger du under skinna også, eller bare på skruer?
 11. Har sett på howa 1500 i butikk. Er nok en traktor som virker bra. De får mye skryt,men jeg syns den ser litt klumpete og kjedelig ut.. mulig du må på bruktmarkedet for å få det du vil ha. howa 1500 med kikkert og demper får du for 12000,- på jaktdepotet. Det er jo en god start! Så kan du eventuelt oppgradere kikkert senere! småvilt er små mål, så du burde gå for en kikkert med litt forstørrelse og rundt 50 objektiv.
 12. Har to magasin til t3x i 223w. Aldri noen problem!
 13. Ok! Tenkte loctite under skinna kun var mot korrosjon/rust.. skal se på dette med rekylstopp.
 14. Har selv en tikka t3x i 223. Kjøpte denne som første rifle og blir brukt på rypejakt. Kanskje rådyr i år. mange tråder om samme tema, så du finner mye tips her om du søker! mye kommer ann på hvor mye penger du vil bruke. Ville lagt litt penger i kikkert, siden de fleste rifler i «billig/førstegangs sjiktet» er veldig like ifm kvalitet og presisjon. Typiske modeller du kan se på er: Tikka t3x browning x-bolt eller a-bolt sauer 100 remington 700 smak og behag.. hva liker du? De fleste er like gode og presisjonen er god nok som jaktvåpen.
×
×
 • Create New...