Jump to content

Bjorni88

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Bjorni88

  1. Et lite tips vedrørende Blaser montasje til aimpoint h2 denne får du bare når du kjøper h2 med blasermontaje altså den selges ikke separat. Men vet det ligger en aimpoint montasje på Finn.no
  2. Selv valgt jeg å følge linjene til Success stokken når jeg skulle har justerbarkolbe, Kolvkam er de enste som er godkjent av Blaser til å gjøre slike inngrep så hvis noen andre gjør det mister man garantien på stokken. Og det frarådes å skyte de kraftigste kalibrene, selvom jeg tviler sterkt på at det har noe utslag.
  3. Jeg synes resultatet er blitt kjempe bra og det er veldig enkelt å bruke. Jeg vurderte å sende stokken til Kolvkam i Sverige men la det fra meg etter å ha snakket med børsemakkeren til Gmax. Gmax skulle ha 2500 for arbeidet, og det tok vel 3 uker om jeg ikke husker feil. For å gjøre samme jobben hos Kolvkam så koster det iallfall det dobbelte, men tror de bruker cnc maskiner til å skjære i stokken og resultatet blir sikkert ennå mer strøkent enn hva gmax klarer. Denne videoen viser hvordan kolkam ser ut på en Success stokk: Hvis du skal bruke gmax så er det lurt å legge med bilder av Kolvkam utskjæringen slik at de vet hvordan du vil ha det.
  4. Som de andre sier så er R8 + V8 en veldig god kombinasjon, husk å bestill montasje og kikkert for skinne montering.
×
×
  • Create New...