Jump to content

Jauer

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jauer

  Sauer 404

  Ps! Kjøpte meg en Merkel Rx Helix i stedet for Sauer 404. Fantastisk rifle, og her snakker vi skikkelig takedown riflle, bytter løp på sekunder uten verktøy. Topp presisjon med alle løp.( 9,3x62, 6.5x55 og .300 Win mag) Bruker også her 9,3 magasinet til 6,5 løpet, men ikke omvendt.
 2. Jauer

  Sauer 404

  Det går å bruke 9,3 magasin til 6,5. Du trenger kun løp!
 3. Jauer

  Sauer 404

  Jeg skal levere tilbake våpenet til forhandler! Penger tilbake! En ting Sauer er god på ang. Sauer 404 er reklame!! Ligg langt unna dette våpenet!! Alt for mange farlige barnesykdommer!
 4. Jauer

  Sauer 404

  Jeg er den ulykkelige eier av en Sauer 404 classic xt med stål låskasse,cal 9,3x62: Gledet meg som en unge på å prøveskyte "vidundret" fra Sauer, men gleden ble kortvarig!! Feil nr 1: Sluttstykket/bolten kolliderte med magasinet!!!!! Feil nr 2: Sluttstykket/bolten bendet/låste seg på tur inn!! Feil nr 3: Sluttstykket/bolten lugger i magasinet når du trykket magasinet noe opp! Feil nr 4: Klikket gjentatte ganger. Prøvde samme patroner i et annet våpen ( ikke sauer 404) og samtlige patroner smalt på første forsøk!! Feil nr 5: Leverte våpenet tilbake til importør. Fikk beskjed at magasin var justert og at det ikke var noe galt med sluttstykket!!! Fikk tilbake våpenet, prøvde det på banen, men de samme feilene som over var der fremdeles!! Mitt råd: Styr unna dette våpenet! Et våpen i denne prisklassen skal fungere feilfritt!! Tørr ikke bruke dette våpenet på jakt!
×
×
 • Create New...