Jump to content

BrageH

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral
 1. For det meste CCI standard (40 gr/1070fps). Går bra og samler som regel greit på 5 kroning på 70 meter. Skal blant annet prøve Stinger og Eley Sub hollow i nye løpet. Demper er A-tec.
 2. Takk for tips! Skal måle kulehastigheten. Og teste litt forskjellig ammo og eventuell forskjell i presisjon på de to løpene. Antagelig er det liten forskjell. Sendet deg PM når et av løpene er klare til salg. Er komplette 22lr kit.
 3. Godt spørsmål. Det gamle er kappet ca 7 cm (kjøpt brukt) og det nye er ukappet. I løpet av høsten skal jeg teste litt rundt hva som gir optimal kulehastighet, lengde på løp og samtidig være sub sonic. Nå jakter jeg ender og etterhvert duer på opp mot 70-80 m med 22lr løpet. Det fungerer fint og de blir liggende med ett skudd, men jeg synes det bråker for mye til å være sub sonic. På lengre hold og til gås bruker jeg 6.5 løpet. Jakter bare fugl. Så nytt 22lr løp er kjøpt inn for å sikre at jeg får mest mulig ut av kaliberet. Etterhvert skal jeg selge det ene 22 lr løpet. Trenger ikke to.
 4. Ja, nettopp. Begynner å lure på om mitt gamle 22lr løp tilfeldigvis gikk med samme montasje og kikkert som 6.5 løpet. Det er i såfall et godt argument for å beholde det gamle 22lr løpet og selge det nye. Når det er sagt så får jeg høre med en børsemaker om hva det koster med tilpassing av nytt løp. Skulle gjerne hatt navnet på en børsemaker med erfaring fra tidligere justeringer. Send gjerne PM om dere kjenner noen. Takk for gode råd og innspill!
 5. Det er riktig at treffpunktet er forskjellig, men det ble løst ved å skyte inn med 6.5 løpet. Deretter null stilte jeg sikte,også skøyt jeg inn med 22lr løpt. Merket meg hvor mange klikke det ble i hver akse. Så når 6.5 løpet er på igjen klikker jeg kikker tilbake til 0. Det fungerte fint for meg, men er det noe jeg har oversett tar jeg gjerne imot råd!
 6. Tusen takk for alle svar! Og ikke minst rådet om børsemaker. Hvilken børsemaker brukte du Jauner? Og er du fornøyd med resultatet?
 7. Ok, takk for svar! Men endrer ikke treffpunktet seg hvis jeg feks må stramme montasjen på 6.5 løpet?
 8. Hei, Har litt problemer med kikkertmontasjen på forskjellige løp på en Blaser R93. Samme original kikkert montasje ser ut til å sitte litt forskjellig på 3 forskjellige løp, uten at jeg justerer montasjen: På nytt 22lr løp sitter nå montasjen hardt og godt. Som den skal. (Fikk kjøpt nytt 22lr løp her om dagen for å justere lenge på løpet med mere) På et fluta 6.5 løp sitter samme montasjen helt løst. Kjenner at det er løst... På det gamle 22lr løpet sitter samme montasjen ok, men helt på grensen til for løst Er dette vanlig eller er det ett eller a
×
×
 • Create New...