Jump to content

strebern

Members
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg skulle gjerne ha fått testa litt ladninger før toppjakta i november, men jeg føler på meg at det blir dårlig stemning om en legger seg på en jegerskytingsdag og tar opp en plass i et par timer. Hvor er det folket går for å få skutt ladestiger? Tar Nidaros benkeskytterforening inn nye skyttere? Er ny i byen.
 2. Fin tråd. Sliter litt med motivasjonen til skyting for tida. Brukte sommeren på å flytte til Trondheim og måtte legge banetid helt vekk. I tillegg gikk jeg fra å bruke RA10-krutt og ha ok samlinger, men hastighet på 767ms til å bruke N15 krutt med litt mindre samlinger, men hastighet på 814ms. Jeg veit at jeg må legge litt energi ned i å fintune ladninger, men det kan også bare være at løpet er en goner (T3 SV med 3500 skudd) og at jeg heller bør levere rifla inn for løpsbytte hos Rogne våpen. Men det er litt stress å finne ut av hvordan banetilbudet fungerer. Det er flere fine baner vest for Jonsvatnet som jeg bør sjekke ut. Men det er ikke noe moro å ligge sammen med 80 jegere og bli sett stygt på om en skyter mer enn 3x5 skudd. Samtidig må en finne ut av hvordan DFS-Sauerfolket ser på en om en dukker opp en ny kar med jatkvåpen og ber om å skyte på elektronisk 200m. Da jeg flytta til forrige bosted brukte jeg mye energi og tid på å finne ut av hvilke regler, sedvaner og atale sauer-sølvrever en burde ha kontroll på. Nå må jeg begynne helt på null. Mye syting nå
 3. Som nevnt over blir plass på vegen en begrensa ressurs i rushen, og da er bom effektivt for å få ned antall biler. Egentlig bryr jeg meg ikke så mye om bom. Jeg sykler til jobben året rundt. Jeg gjør dette fordi det føles helt jævlig å sitte i kø og se syklistene fise forbi - duggfriske, vakre og sterke som løver - mens jeg skjems i et diseldrog på 1700kg i 10km/h. Det er som syklistene vi vil være, ikke som et untermench i en bil i en kø.
 4. @jmosbakk En utfordring med å bruke big money fra Statens pensjonsfond - Utland er at arbeidsledigheten i Norge er såpass lav. Om Han Staten trenger å få bygd ny veg kjapt pga frigjorte oljepenger må han gå f.eks. til Skanska og si "Hei, Skanska, dette er Staten. Kan dere slutte å bygge ut kjøpesenter/boliger/andre ting for å bygge ut veier for oss i stedet? Vi betaler bedre enn Thon." Da har ikke samfunnet blitt mer produktivtenn enn før siden Skanska måtte slutte med noe anna for å bygge veier. Men arbeidskraft hadde blitt dyrere siden Saten måtte betale litt mer enn Thon for å få folk til å droppe hotellbygginga til fordel for vegbygging. Det hele hadde vært annerledes om Skanska hadde lite å gjøre og satt med en stor andel permiterte som Staten kunne betale for å få i arbeid igjen, men det er Keynesiansk motkonjunkturpolitikk (populære eksempler er Hooverdammen i USA og Hitles Autobahn-prosjekt.) og er heldigvis noe vi ikke trenger å stresse med akkurat nå.
 5. Enig med @boble i at det er bra med fagetater som høres når noe viktig skal gjøres slik at vi slipper å få avanserte og kompliserte avgjørelser gjort an folk med max framhaldsskolen. Det er Sivilombudsmannen som er vegen å gå om en vil klage på forvaltningen. Men han er underfinansiert og lite kjent blant folk flest.
 6. Takk. Da har jeg et utgangspunkt.
 7. Jeg har forsøkt å finne ut av det med hjelp fra han Google, men ting er litt ujamnt. Håper noen opplyste kan hjelpe til med info. Flytter fra Ålesund til Trondheim ila sommeren og ønsker å drive litt med low end langholdsskyting der også. Er det noen baner/klubber med lengre hold som kan anbefales? Lenker hadde vært fantastisk. Takk.
 8. @Lille Arne den så høvelig ut. takk.
 9. Hola, godtfolk HV-området har fått nygruen, men den nye termoslomma er ræve som dropploppe. På gamlegruen var det bare å vrenge venstre vannflaskelomme for å få en helt ok dropplomme, men ikke nå lenger. Noen der ute som vet hvilke dropplomme som blir brukt av folka som bruker slikt? Gjerne med lenke til dertil egna nettbutikk. Depotmannen var kjip (er det et stillingskrav?) og ville ikke dele ut. Ja, jeg er vanlig hv-soldat som egentlig ikke trenger dropplomme, men ikke ta fra meg drømmen om å være tacticool. Det er alt jeg har igjen. r
 10. Dama til Wara var så krenka at hun følte for å kjøre en false flag for å krenke et teater hun ikke likte. PST så vel skriften på veggen og tenkte at i dag er dagen vi skal frame dama til sjefen.
 11. Har F1, og er fornøyd. Litt stress med sliping siden den er konkav, men det går greit det også. Det er for meg en skikkelig allroundkniv som fungerer kjempefint til det meste. Litt lite tyngde til å hogge småtrær a la samekniv, men det går det også. Til å gjøre opp harer og fisk er den konge.
 12. Resett, ja. Vil en virkelig følge det toget utfor stupet? Det var jo de som mente det var "for mange damer på brua" som senka KNM Helge Ingstad SAMTIDIG som de kjørte en sak mot han innvandreren som blei sparka som lærer fordi han ikke ville håndhilse på damer og med det viste "liten respekt" for kvinner. Resett prøver å bruke rage bait for å få opp antall klikk, og nå har de fått noen flere fra kammeret.no Magefølelsen min sier at jeg heier på jenta og skytterlaget. Jeg er faktisk litt imponert over hvordan laget har takla dette. De har gått jenta i forsvar og på en ok måte bedt kommentarfeltintelligensiaen om å gå en tur i skogen for å tenke seg litt om.
 13. Ja, har to av de Lowe-alpine luene, men jeg så etter en kamolue slik at jeg blei mer tacticool oper8or når jeg gikk etter skogsfugl. Instagrambildene vil ikke like seg sjæl, FÅSDS. PS: Sykler en del - både sti og landeveg, og barbering av legger viser at du er hardcore og mener alvor. Det er også mindre pain å få på plaster og sportstape etter tryn. I tillegg vil synet av et par stramme, veltonede mannebein vekke forbudte følelser hos enkelte av bilistene, og det må jo nesten sies å være en bonus.
 14. Tyrkia er vel strengt tatt med i NATO, så det var egentlig bra at Assad ikke sendte syriske soldater inn i grenseområder. Ugreit å få en artikkel 5 som sender TMBN til Assadland. Enig i at Tyrkia viser antidemokratiske tendenser, og det er litt shady å være bundet til masta med slike sengevenner.
 15. Back in the days da jeg var på GSV og så grensa, fikk vi ei knallgod vindlue. Men jeg finner den ikke til salgs på nett. Den ser ut som en lowe alp-vindlue, men er i kamo. Noen som veit om den selges? Her er den i bruk. bilde
×
×
 • Create New...