Jump to content

strebern

Members
 • Content Count

  343
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @Lille Arne den så høvelig ut. takk.
 2. Hola, godtfolk HV-området har fått nygruen, men den nye termoslomma er ræve som dropploppe. På gamlegruen var det bare å vrenge venstre vannflaskelomme for å få en helt ok dropplomme, men ikke nå lenger. Noen der ute som vet hvilke dropplomme som blir brukt av folka som bruker slikt? Gjerne med lenke til dertil egna nettbutikk. Depotmannen var kjip (er det et stillingskrav?) og ville ikke dele ut. Ja, jeg er vanlig hv-soldat som egentlig ikke trenger dropplomme, men ikke ta fra meg drømmen om å være tacticool. Det er alt jeg har igjen. r
 3. Dama til Wara var så krenka at hun følte for å kjøre en false flag for å krenke et teater hun ikke likte. PST så vel skriften på veggen og tenkte at i dag er dagen vi skal frame dama til sjefen.
 4. Har F1, og er fornøyd. Litt stress med sliping siden den er konkav, men det går greit det også. Det er for meg en skikkelig allroundkniv som fungerer kjempefint til det meste. Litt lite tyngde til å hogge småtrær a la samekniv, men det går det også. Til å gjøre opp harer og fisk er den konge.
 5. Resett, ja. Vil en virkelig følge det toget utfor stupet? Det var jo de som mente det var "for mange damer på brua" som senka KNM Helge Ingstad SAMTIDIG som de kjørte en sak mot han innvandreren som blei sparka som lærer fordi han ikke ville håndhilse på damer og med det viste "liten respekt" for kvinner. Resett prøver å bruke rage bait for å få opp antall klikk, og nå har de fått noen flere fra kammeret.no Magefølelsen min sier at jeg heier på jenta og skytterlaget. Jeg er faktisk litt imponert over hvordan laget har takla dette. De har gått jenta i forsvar og på en ok måte bedt kommentarfeltintelligensiaen om å gå en tur i skogen for å tenke seg litt om.
 6. Ja, har to av de Lowe-alpine luene, men jeg så etter en kamolue slik at jeg blei mer tacticool oper8or når jeg gikk etter skogsfugl. Instagrambildene vil ikke like seg sjæl, FÅSDS. PS: Sykler en del - både sti og landeveg, og barbering av legger viser at du er hardcore og mener alvor. Det er også mindre pain å få på plaster og sportstape etter tryn. I tillegg vil synet av et par stramme, veltonede mannebein vekke forbudte følelser hos enkelte av bilistene, og det må jo nesten sies å være en bonus.
 7. Tyrkia er vel strengt tatt med i NATO, så det var egentlig bra at Assad ikke sendte syriske soldater inn i grenseområder. Ugreit å få en artikkel 5 som sender TMBN til Assadland. Enig i at Tyrkia viser antidemokratiske tendenser, og det er litt shady å være bundet til masta med slike sengevenner.
 8. Back in the days da jeg var på GSV og så grensa, fikk vi ei knallgod vindlue. Men jeg finner den ikke til salgs på nett. Den ser ut som en lowe alp-vindlue, men er i kamo. Noen som veit om den selges? Her er den i bruk. bilde
 9. Hva er bruken din? Løper, Sykler på sti og står en del på ski med hodelykt, så dette har jeg tenkt mye på. Moonlight er gode lykter, de lages i Burfjorden i Finnmark og var opprinnelig tenkt som frikjøringslykter på nattsvarte fjell. Greia med skikjøring nattestid er at en trenger _mye_ lys. På terrengsykling er det også viktig, men der bør en ha to lyskilder (en på hjelm, en på styre) for å få litt kontrast/skyggeeffekt. Vit at mange av disse lyktene krever at du er i bevegelse for ikke å bli overopphetet. Det som skiller Lupine ut fra all billiglyktene på xxl, er batteri. Lupine har et skambra batterisortement, men de koster litt. Har selv en Lupine Piko X4 (1800lm), men føler jeg burde gått for en Lupine Bilka til skikjøringa. Til alt anna er Piko mer enn nok.
 10. Nope. Er bokført som geværsoldat. Hele området har K-en. Stab har MP7
 11. Bummer. Jeg har fått for høge krav av å bo i provinsen. Takk for tips.
 12. Jeg får se mer utfor byen. Kanskje det er litt større tomter om en kommer litt ut i provinsen? Maxsum er vel på firetallet et sted. @spindrift, takk,det var fin beliggenhet, men litt dyrt for oss.
 13. strebern

  Tikkaklubben

  Takk. Kjekk info.
 14. Hun skal jobbe på St. Olavs, og dit går det nok flust av busser, eller hva? Jeg sykler til en ev. jobb, så buss er ikke så stress. Trondheim høres ut som en fin by, men jeg vil ikke bo i leilighet. En må ha plass til to biler, henger og trampoline ++, og da er vel ikke Baklandet aktuelt. '
 15. Kona må til Trondheim for å gå gradene i jobben. Kidsa og jeg flytter nok etter, for det kommer trolig ikke noe godt av å splitte opp for lenge. Hvor bor man i Trondheim med barneskolebarn? Hvor er oddsen grei for å få garasje og maks 1km til utmark? Har hytte på Dombås, så gjerne på sørsida av byen.
×
×
 • Create New...