Jump to content

strebern

Members
  • Posts

    367
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

strebern's Achievements

Proficient

Proficient (10/17)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • 10 years in
  • First Post
  • Collaborator

Recent Badges

23

Reputation

  1. Takk for svar. Det er dugnad til helga borte ved Jonsvatnet, så jeg får ta en tur bort da for å sjarmere meg inn. Det er lørdagsskytinga som er vegen å gå, sa han karen fra NSL jeg ringte. Jeg håper dette holder på også igjennom vinteren når DFSerne har gått i hi/15m-hula. Det er forståelig at en vil begrense banebruk på "eget initiativ" når folk tidvis skyter litt normløst. Men min erfaring er at det er skyting andre dager også, men at dette er dager det er _sjukt_ vanskelig å få kjennskap til.
  2. Jeg jakter ikke lengre (tidsklemma + kjip grunneier rundt hytta), men prøver å være en del på bana. Der tar jeg bolten ut når jeg ikke skyter for å lufte pipa. Ellers er det én og én patron i kammeret. Skulle fiske etter om det var en ide , men det blei kjapt og grundig drukna i badekaret.
  3. Ja, her var reaksjonen ikke helt opp til forventning, (sa brura!). Men vi får ta det som et læringspunkt og la være å skru av stopper'n.
  4. Vurderer å fjerne den litt krøkete boltstopperen på T3 en min. Sluttstykket mitt er jo enten helt ute og liggende på bakken, eller så er det framme. Jeg merker at det er sjeldent at jeg går med sluttstykket i bakre stilling. Er dette en så lur idé som jeg tror det er?
  5. God kveld, godtfolk. Har atter en gang flytta til Trh og føler at nå, nå skal jeg endelig komme inn og gjøre meg kjent med banestrukturen og skytetider og tilgang på baner. Jeg har meldt meg inn i skytterlaget, men kanskje det er andre foreninger jeg også kan være med på? Hvor og når er det skyting, og hvem er det jeg bør snakke med for å få brukt baner litt program-løst? Er det noen tider hvor kronografering er lov/ikke lov? Målet mitt er å få skyte med 6.5-tikkaen på korte og lengre hold og etter hvert også få lukta på langhold/prs. Er ikke DFS-skytter, dessverre.
  6. Det var ikke bare nåla, men hele den "pinnen" som fór. Jeg har bestilt en hos Landrø for en billig penge, men de hadde den ikke på lager og jeg er skeptisk til at lagersituasjonen er gulle god for tida. Så om den dukker opp, så er jeg fornøyd, men jeg har ikke tid til å vente så lenge. Derfor panikkjøp av ny NZdie.
  7. Da tok recapping uniten på RCBSdia kvelden. Men det ser ut til å være vanskelig å få tak i slike nå for tida. Derfor funderer jeg på å bare kjøpe en ny necksizerdie for å slippe å vente dritlenge på noe som kanskje kommer i posten. Er det kvalitetsforskjeller på dier, eller kjøper en bare det nærmeste/billigste en får tak i? Vi snakker 6.5x55SE, om det var noen tvil.
  8. Nikon har noen som ikke er så dyre, så jeg kjøpte en derifra. Nikon i7. Kjekt for oss som er kommunalt ansatt å ikke blåse altfor mye på noe som egentlig ikke trenger å være så komplisert.
  9. Hola, godtfolk Flere sier at en bør trene mye med en salong, men hvilken salong/sikte-kombo er grym nok for å gi troverdig trening. Vurderer å smekke en laupold på en CZ455, men er dødsens redd for at det blir suboptimalt og vil komme til å kreve sjukt mye tuning for å gå godt nok. Hva er billigste langholdssalong og sikte som skyter _bra_ (om skytter gjør jobben osv osv)? Ikke dumt om forslagene er prisbevisste, så helst ingen anschluss (?) til 44000nok
  10. Ja, jeg har nok trent for lite. Det er ingen hemmelighet. Så det er mer kolbe inn i skulder-press enn tofotpress som strammer opp samlingene?
  11. God kveld, godtfolk. Jeg har merka at med 6.5x55-T3-en og tofot skyter jeg sjukt mye bedre om jeg preloader tofoten, altså at tærne presser meg "inn i" tofotposisjonen. Samlingene blir betydelig bedre. Men på rypejakta mi så har jeg bare en jaktsekk under forskjeftet og en bean bag bak under kolben. Hva skjer med behovet for preloading av tofot når en ikke skyter med tofot? Spørsmålet er litt krokete, men må jeg presse "fram med tærne" når jeg ligger og skyter uten tofot? Bør jeg dra med meg tofoten på rypejakta når målet er å plukke fjellrype opp til 250?m Takker for svar. Tofoten er en RPS Gen 2.
  12. Jeg skulle gjerne ha fått testa litt ladninger før toppjakta i november, men jeg føler på meg at det blir dårlig stemning om en legger seg på en jegerskytingsdag og tar opp en plass i et par timer. Hvor er det folket går for å få skutt ladestiger? Tar Nidaros benkeskytterforening inn nye skyttere? Er ny i byen.
  13. Takk. Da har jeg et utgangspunkt.
  14. Jeg har forsøkt å finne ut av det med hjelp fra han Google, men ting er litt ujamnt. Håper noen opplyste kan hjelpe til med info. Flytter fra Ålesund til Trondheim ila sommeren og ønsker å drive litt med low end langholdsskyting der også. Er det noen baner/klubber med lengre hold som kan anbefales? Lenker hadde vært fantastisk. Takk.
  15. @Lille Arne den så høvelig ut. takk.
×
×
  • Create New...