Jump to content

strebern

Members
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var ikke bare nåla, men hele den "pinnen" som fór. Jeg har bestilt en hos Landrø for en billig penge, men de hadde den ikke på lager og jeg er skeptisk til at lagersituasjonen er gulle god for tida. Så om den dukker opp, så er jeg fornøyd, men jeg har ikke tid til å vente så lenge. Derfor panikkjøp av ny NZdie.
 2. Da tok recapping uniten på RCBSdia kvelden. Men det ser ut til å være vanskelig å få tak i slike nå for tida. Derfor funderer jeg på å bare kjøpe en ny necksizerdie for å slippe å vente dritlenge på noe som kanskje kommer i posten. Er det kvalitetsforskjeller på dier, eller kjøper en bare det nærmeste/billigste en får tak i? Vi snakker 6.5x55SE, om det var noen tvil.
 3. Nikon har noen som ikke er så dyre, så jeg kjøpte en derifra. Nikon i7. Kjekt for oss som er kommunalt ansatt å ikke blåse altfor mye på noe som egentlig ikke trenger å være så komplisert.
 4. Hola, godtfolk Flere sier at en bør trene mye med en salong, men hvilken salong/sikte-kombo er grym nok for å gi troverdig trening. Vurderer å smekke en laupold på en CZ455, men er dødsens redd for at det blir suboptimalt og vil komme til å kreve sjukt mye tuning for å gå godt nok. Hva er billigste langholdssalong og sikte som skyter _bra_ (om skytter gjør jobben osv osv)? Ikke dumt om forslagene er prisbevisste, så helst ingen anschluss (?) til 44000nok
 5. Ja, jeg har nok trent for lite. Det er ingen hemmelighet. Så det er mer kolbe inn i skulder-press enn tofotpress som strammer opp samlingene?
 6. God kveld, godtfolk. Jeg har merka at med 6.5x55-T3-en og tofot skyter jeg sjukt mye bedre om jeg preloader tofoten, altså at tærne presser meg "inn i" tofotposisjonen. Samlingene blir betydelig bedre. Men på rypejakta mi så har jeg bare en jaktsekk under forskjeftet og en bean bag bak under kolben. Hva skjer med behovet for preloading av tofot når en ikke skyter med tofot? Spørsmålet er litt krokete, men må jeg presse "fram med tærne" når jeg ligger og skyter uten tofot? Bør jeg dra med meg tofoten på rypejakta når målet er å plukke fjellrype op
 7. Jeg skulle gjerne ha fått testa litt ladninger før toppjakta i november, men jeg føler på meg at det blir dårlig stemning om en legger seg på en jegerskytingsdag og tar opp en plass i et par timer. Hvor er det folket går for å få skutt ladestiger? Tar Nidaros benkeskytterforening inn nye skyttere? Er ny i byen.
 8. Takk. Da har jeg et utgangspunkt.
 9. Jeg har forsøkt å finne ut av det med hjelp fra han Google, men ting er litt ujamnt. Håper noen opplyste kan hjelpe til med info. Flytter fra Ålesund til Trondheim ila sommeren og ønsker å drive litt med low end langholdsskyting der også. Er det noen baner/klubber med lengre hold som kan anbefales? Lenker hadde vært fantastisk. Takk.
 10. @Lille Arne den så høvelig ut. takk.
 11. Hola, godtfolk HV-området har fått nygruen, men den nye termoslomma er ræve som dropploppe. På gamlegruen var det bare å vrenge venstre vannflaskelomme for å få en helt ok dropplomme, men ikke nå lenger. Noen der ute som vet hvilke dropplomme som blir brukt av folka som bruker slikt? Gjerne med lenke til dertil egna nettbutikk. Depotmannen var kjip (er det et stillingskrav?) og ville ikke dele ut. Ja, jeg er vanlig hv-soldat som egentlig ikke trenger dropplomme, men ikke ta fra meg drømmen om å være tacticool. Det er alt jeg har igjen. r
 12. Har F1, og er fornøyd. Litt stress med sliping siden den er konkav, men det går greit det også. Det er for meg en skikkelig allroundkniv som fungerer kjempefint til det meste. Litt lite tyngde til å hogge småtrær a la samekniv, men det går det også. Til å gjøre opp harer og fisk er den konge.
 13. Resett, ja. Vil en virkelig følge det toget utfor stupet? Det var jo de som mente det var "for mange damer på brua" som senka KNM Helge Ingstad SAMTIDIG som de kjørte en sak mot han innvandreren som blei sparka som lærer fordi han ikke ville håndhilse på damer og med det viste "liten respekt" for kvinner. Resett prøver å bruke rage bait for å få opp antall klikk, og nå har de fått noen flere fra kammeret.no Magefølelsen min sier at jeg heier på jenta og skytterlaget. Jeg er faktisk litt imponert over hvordan laget har takla dette. De har gått jenta i forsv
 14. Ja, har to av de Lowe-alpine luene, men jeg så etter en kamolue slik at jeg blei mer tacticool oper8or når jeg gikk etter skogsfugl. Instagrambildene vil ikke like seg sjæl, FÅSDS. PS: Sykler en del - både sti og landeveg, og barbering av legger viser at du er hardcore og mener alvor. Det er også mindre pain å få på plaster og sportstape etter tryn. I tillegg vil synet av et par stramme, veltonede mannebein vekke forbudte følelser hos enkelte av bilistene, og det må jo nesten sies å være en bonus.
 15. Tyrkia er vel strengt tatt med i NATO, så det var egentlig bra at Assad ikke sendte syriske soldater inn i grenseområder. Ugreit å få en artikkel 5 som sender TMBN til Assadland. Enig i at Tyrkia viser antidemokratiske tendenser, og det er litt shady å være bundet til masta med slike sengevenner.
×
×
 • Create New...