Jump to content

superbaikal

Members
  • Posts

    33
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by superbaikal

  1. Takker får svar. Men jeg bor langt på landet å har lang vei til nermeste butikk som selger jaktradio..så jeg må bestille på nett.. jeg får prøve å ringe dem som har radion jeg ender med å bestille...
  2. Hei. Jeg skal kjøpe meg en jaktradio, men i tillegg til jaktkanalene så trenger jeg sanke kanaler og lurer derfor på hvilke radioer kan jeg legge sankekanalene til selv?
  3. hei. Finnes det klikkpatron til 22 wmr? Eller kan jeg bruke en tomhylse til det formålet?
  4. Hei. Jeg lurer på om dere vet om andre nettbutikker enn jaktdepotet.no som selger 22 wmr ammo? jeg må nesten kjøpe på nett siden jeg bor langt borte fra nermeste våpenbutikk å de fører ikke 22wmr ammo....
  5. Hei.. sikkert ett dumt spørsmål. men hvordan skal man rengjøre bolten? er det mulig å demontere bolten ?
  6. Hei Jeg sitter å vurderer å kjøpe en rifle i 6,5x55.. Men jeg er ny innen våpen å vet stortsett bare om tikka og CZ når det kommer til rifler. Så håper på at dere kan gi meg tips til en god rifle i kaliber 6,5x55 Kommer til å blir brukt til baneskyting til å begynne med å kansje elgjakt etter hvert.
  7. Da har jeg fått min cz 455 med 22lr og 22wmr løp, zeiss terra 3x 3-9x42 kikkert og en demper til hvert løp. Skulle laste opp bilde men fikk ikke til....
  8. Akkurat slik jeg opplevede kurset når jeg tok det ifjor... men da er det jo greit å ha dette forumet så får man jo svar på d mest:)
  9. Takker for svar.. Men er det ekspanderende når det er JHP eller JSP? Sikkert dumme spørsmål men er helt nybegynnner på dette.
  10. Hei. Jeg skal kjøpe ammunisjon for første gang til min nyinkjøpte CZ 455 22.LR og 22.WMR Jeg lurer på hvordan jeg skal vite hva som er ekspanderende kuler når jeg ser på nett? Og hvilken kuletype anbefaler dere til rev? og til Fugl? kråke,rype
  11. Hei Er det samme boresnake til 22lr som til 22wmr?
  12. Hei. Jeg skal skrive en søknad på en salongrifle 22. WMR og jeg lurer på hva jeg skal skrive i feltet våpentype? holder det at jeg skriver "Rifle"
  13. Hva skal jeg skrive på søknaden da?
  14. Okey. Var det jeg også tenkte men måtte høre for sikkerthetskyld. Men hva er den rette betegnelsen på kalibret da?
  15. Hei. Helt fersk på rifle så lurer på hva er forskjellen på 22.WRM og 22.WMR?
  16. Jeg har en hawke 12x50 og lokkene som fulgte med har ramlet av etter mye springing i fjellet så ser etter noe som sitter skikkelig fast..
  17. Glemte og skrive at det er en håndkikkert.. Men er det mulig å bruke slike på en håndkikkert?
  18. Hei Er det noen som vet hvor man kan få kjøpt lokk til enden av kikkerten?
  19. fint med svar men er ikke vits å svare på spørsmål jeg ikke har stilt.....
  20. Hei. Har et problem med at hagla sklir av skuldra når jeg går med den..tenkte ikke på det når jeg kjøpte reima, men reima jeg har er veldig behagelig å gå med bred og fin så har ikke lyst å bytte den ut.. så jeg lurer på om det er noe antiskli man kan lime/sy fast på reima så den ikke sklir av skuldra? Kom gjerne med link til butikk.
  21. Hei. Har tenkt meg en helgetur på hytte får å jakte på ryper. Det jeg lurer på er hvordan burde jeg oppbevare ryper som f.eks er skutt på en fredag å jeg skal være på hytta til søndag? Må jeg henge de på hytta?
  22. Da har jeg fått min første rype det ble 3 ryper og 2 skudd masse ryper å se Desverre så får jeg ikke til å laste opp bilder...
  23. Har sett en god del i løpete av sommeren i kåfjord
×
×
  • Create New...