Jump to content

jeaant

Members
  • Posts

    654
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by jeaant

  1. Faren her er at det at de ikke tok skytegla sin hagle etter ruskjøringen er en glipp. Søker han/hun da om pistol innenfor 5 år risikerer man at ved avslag blir hagla inndratt også. Hvis det ikke skaper alt for store problemer ville jeg ventet med å søke om noe som helst til 5 år etter ruskjøringen.

    • Like 1
  2. Og hvis det blir slik at POD kan plukke det de vil av lista når de vil så ender dette med at du må være skogeier med elgrett for å ha en boltrifle og sende inn jaktbilder for å ha en O/U hagle og alt anna blir forbudt.Og vi har noen flinkiser her i Norge som føler seg tryggere enn de bør.

    • Like 1
  3. 2 timer siden, Hassel skrev:

    Har både mini og Garnand jeg - men at de skulle hente fram den lille snedige omgåelsen om kontstruert for militært bruk, uten formuleringen om helauto forutså jeg ikke.

    Og det er fremdeles kun Garand av de som er konstruert for militært bruk. Og helautoen kom etterpå, ikke først og er således bygget på ett sivilt design. Ikke omvendt.

  4. Og det dere ikke forstår er rettstilstanden rundt registrering av rifler før 6/5 2004. Det var vanlig praksis at det ikke ble anført i det hele tatt hva slags mekanisme det var på en rifle.

    Ikke om det var leveraction,pumpe, bolt, enkeltskudd eller halvautomat. Dette var før det generelle forbudet mot halvauto kom. Det er derfor vi har klausulen i dag om at alt kjøpt til jakt før 6/5 2004 er greit.(da kom skjemaet hvor det krysses for halvauto) Det står også at det kan videreselges, men det blir blokkert av purken, som det har blitt erfart av @Olesøn

  5. 8 timer siden, Umbo skrev:

     

    Jeg er aktivt medlem av en organisasjon med over hundre tusen medlemmer, som da drar inn noe nær hundre tusen tusenlapper i årlig medlemskontingent. Der er jeg i den prosessen..........


     

    Vi er nødt til å ha stabilitet i hva som er er tilatt og ikke. Og er de på død og liv nødt til å hindre at fremtidas terrorister får innvilget noe så skal ikke det gå ut over de som har bevist i 22 år at de ikke er det.

    • Like 3
×
×
  • Create New...