Jump to content

SweetBMW

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About SweetBMW

  • Birthday 09/16/1989

SweetBMW's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Dette skjer også på en jeg har skutt med som utleievåpen i klubben. Ca hvert 5-6 skudd så stopper sliden ca 1 cm fra der hvor den egentlig skal stoppe. Brukte fabrikk ammo Magtech tror jeg det var. Utrolig irriterende.
  2. Hei. Jeg satt å kikket på de amerikanske utgavene av denne og de fleste har et hull i toppen av kammeret slik at mAn kan se om det er en patron i kammeret. Jeg har ikke en slik. Hvem kam gjøre dette? Er det noe man kan gjøre selv? Jeg har verktøy og utstyr for dette men er det noe spesielt jeg må tenke på?
  3. Jeg kommer med kanskje et dumt spørsmål, men hva slags våpen er det snakk om her? Vepr'n?? Klarte å tyde ut i noe AK avtrekk men jeg spør for det.
  4. Det er flere steder det finnes slike. Jeg sa fra til en som sto og veiva med våpen mens det var folk ute på banen, da blei han sur gitt. Så dukka skyteleder opp, og da måtte han dra hjem. Men så sant han ikke oppfører seg truende mot deg eller på noe vis, så tror jeg du bare kan slappe av
  5. Det er samme våpenet bare i annet kaliber ja, Jeg kunne vel strengt tatt klart meg uten DA funksjon, men jeg vet ikke hvor kostbart slike ombygginger er. Gidder ikke legeg altfor mye i det om det ikke er mye å gjøre sånn sett. Får google litt mer og se om jeg finner noe mer ut a det
  6. Hei. Jeg har som tidligere nevnt i annen tråd en Smith & Wesson 4006. Jeg har irritert meg litt over dødgangen i avtrekket på den i SA funksjon. Det er såpass lang vandring på avtrekkeren før den faktisk tar tak i "sear?" og deretter løsner av et skudd. Er dette noe som er mulig å gjøre noe med? Hvem kan i såfall gjøre dette? Tar imot alle tips med takk og et digital håndtrykk
  7. Prøvde i dag. Fikk to klikk men det var av fail to feed inn i kammer. Har sett at det er noen grader i rampen inn i kammeret og holder på polere de vekk nå. Utover dette var det ingen problemer Har og fått byttet til Hogue grep på denne nå som jeg mener gjorde en verden av forskjell. Prøvde med alle ammunisjonstypene jeg hadde liggende og ingen forskjell på de. De to som klikket var av merket FIOCCHI, kjøpt på XXL. Takker for tips som ble gitt
  8. Har sendt de en mail nå Jeg har også rensa ut av kammeret samt pussa ren utdrageren. Så vi krysser fingra for en bedre tur på banen mandag Sier fra om hvordan det gikk!
  9. Takk for tipset. Jeg visste ikke helt hva det het men nå gjør jeg det! Jeg har rensa ut rimelig godt inni der men jeg kan alltids prøve igjen. Har du noe tips om hvor jeg kan få kjøpt en slik utdrager?
  10. Hei. Har nylig kjøpt meg mitt første håndvåpen, som ble en Smith & Wesson 4006 halvauto pistol i kaliber .40S&W. I starten når jeg fikk denne sleit jeg med at den ikke ville feede inn siste kula i magasinet men dette løste jeg ved en god rens og polering av renna inn i kammeret da denne hadde litt grader. Nå derimot sliter jeg med at den ofte dobbeltfeeder grunnet den ikke helt får med seg den tomme hylsa ut. Jeg tenkte kanskje det kunne være en dårlig extractor men den ser ut til å være i fin stand. Noen som kan ha noen tips? Har prøvd med ammo av typen Magtech, Remington UMC, og Sellier & Belliot. Alle er av typen FMJ med trapesformet kule. (vet ikke helt hvor mye forskjellig ammo har å si på utkast av tomhylse men jeg nevnte det uansett) Se vedlagt bilde for beskrivelse av problemet. Takk for hjelp!
  11. Hei Har nå endelig fått meldt meg inn etter en stund som bare leser. Driver med pistolskyting i Kjeller Skyteklubb og stortrives med det! Er 23 år og bor i Lillestrøm.
×
×
  • Create New...