Jump to content

markusam

Members
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by markusam

  1. Tusen takk for fin tilbakemelding!
  2. tusen takk for mange gode svar. 750 dekar er altså for lite for å få tildelt elgkvote. da får vi kanskje heller prøve oss på rådyrjakt.
  3. Var ute på en liten gåtur i kveld rundt der jeg forhåpentligvis får sjanse til å jakte rådyrbukk fra 10. august. De første 20 minuttene klatre jeg å lokke til meg 2 bukker og 2 kje! etter en liten gåtur til kom det fram en rådyrbukk til "kamuflasjen" var lyseblå skjorte og skjorts Kjempe gøy å se at det er dyr i terrenget
  4. Hei Jeg lurer først på en ting. Jeg har en god venn som nå snart skal ta jegerprøven, og som eier 750 dekar med skog og myrer. Det har ikke vært noe jakt der før, men det er observert elg i området. Selv har jeg jegerprøven og skytterprøven og rifle og alt som trengs til jakta, men hva må vi egentlig få klarert før vi prøver oss? Ingen av oss har hund heller, men det er vel mulig å jakte elg for det? noen tips der i gården? tusen takk på forhånd
  5. Nå er det ikke lenge til duesesongen er i gang! Jeg har derfor tenkt å gå til innkjøp av noen due lokkeduer. Er det noen som har noen erfaringer? anbefalinger?
  6. Jeg melder meg også på. 16 år gammel gutt, første jakt høsten min dette. Hadde virkelig vært spennende men en slik hagl! Veldig bra tiltak dette!
  7. har den, ble mye matefeil starten. etter jeg skifta til froglube ble det bedre - men ikke perfekt.
  8. Skal til mysen idag for å hente rifla hos en børsemaker, kjøper noe der
  9. som tråden heter, hvor kan man få kjøpt billig dueammo i Ski, Akershus? andre steder enn XXL?
  10. Takk, jaktet i Ås/Drøbak området
  11. Det ble 7 stk fra kl 7 til 9:30!
  12. Er det fortsatt gode sjangser for å få god fangst i østfold omerådet? skal på jakt med min 2 dagers gamle winchester sxp(hehe) imorgen tidlig... er det noen sjangs?
  13. Ble en winchester sxp, fra privat selger men ubrukt!
  14. Men 1 oppe og 1 nede på jakt? For noe regelrett tull...
  15. Når jeg skal søke på pumphagle, skal jeg kun skrive "hagle" eller "hagle repeter"? Og må jeg spesifisere at jeg søker på hagle med pumpe mekanisme på noen annen måte?
  16. Ja, nei da tok vel han på Winge litt feil Ja jeg får vel kanskje reise litt rundt å kjenne på litt forskjellige børser. Men litt off topic, hva er grensa for patroner i magasinet på pumpehagler?
  17. Også er jo 88'en unormalt billig da...
  18. På winge vapen sa de at mossbergen hadde my bedre kvalitet....
  19. Noen ideer om dette? Erfaringer? Og for guds skyll, diskuter!
  20. jeg skal søke på en halvauto .22 med 41cm løp. når det står "Søkes det om våpen av maskingevær, karabin eller maskinpistol (herunder også våpen i halvautomatisk utførelse)" skal jeg krysse av ja eller nei?
  21. Hallo Jeg lurer på om jeg som 16 åring kan søke på og få godkjent en søknad på halvautomatisk .22lr salongrifle?
×
×
  • Create New...