Jump to content

gyttorp

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

gyttorp's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

7

Reputation

  1. Lite aktivitet i denne gruppa gitt. Var en tur i norrbotten med rifla i helga. 20-25cm løssnø og fuglen beitet på bakken så det er vel bare å vente på mer snø.
  2. 2. Återeven i år, tispe 5-6kg. Skabb denne også. Skutt med 6,5 jaktmatch. ca 4 ganger har jeg hatt rev på dette åtet i vinter. Fisk, kjøtt, bein frosset i blokk og endel hundemat(tørrfor).
  3. Etter mange års opphold i revejakten la jeg ut åte denne sesongen, tidlig oktober. 28. Feb datt første på 5 år. Straumen, Nordland. Hannrev på 6.5kg med antydning til skabb på rygg. Det har vært veldig lite aktivitet på åtet og rundt området tidlig i vinter/høst. Ser ut til at det begynner å bli mer aktivitet nå. Har noen erfaring med 85grain sierra varmint i 6,5x55? Blir det alltid gjennomskyting?
  4. Fjellrype skutt med en gammel gammel winchester 12/76. ikke et våpen som blir mye brukt men er nok den beste langholdshagla jeg har, utrolig bra skuddbilde med denne, synd der bare er 1 løp.
  5. Jakter vanligvis ikke liryper men gikk meg på 4 stykk, ble bom først men fant dem igjen og fikk kastet en tungstein nr 5 i rompa på den. Dette er vel i slutten av september. Skutt med samme våpen ovenfor. Savage 24 kombi. 22wmr og 20/76.
  6. Her er den første i vinter, skutt med rekruttladdet hullspiss 6,5. Ingen skabb men stygg rev. Den kom gående med snuten i marka mot meg. gikk rett forbi åtet uten å se på det engang. På ca 60m smalt det.
  7. 2 fjellryper skutt med savage mod 24, 22wmr. Sikte: Sightron red dot. 1x forstørrelse, altså ingen forstørrelse. Funker fint på fluktskyting også
  8. Andre reven i vinter. Har ikke lyktes med å få reven på åtet før nå i starten av mars. Denne hadde ikke kula ødelagt slik som på den første i vinter som ble skutt med hullspiss, denne ble skutt med heilmantel. den er nå flådd. Skutt med Kongsberg 6,5x55 rano heilmantel med Meopta 3-12x56 med justerbar lys i retikkel.
×
×
  • Create New...