Jump to content

Snowdude

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Derfor jeg tenkte at det å kappe løpet til si 265mm og bruke 135mm til en front montert permanent demper (te-titan har en demper her på ish200 gram og 135mm)
 2. Googlet den demperen, ser at mesteparten er bakover, men den stikker fremdeles fremover, jeg ønsker ikke å bygge noe fremover. Men kapping på 420 vs 400 den ser jeg.
 3. Så hvis jeg fjerner sluttstykke ved oppbevaring vil det gi tilstrekkelig med lufting? Jeg tenkte det ville være enklere/billigere med å kjøpe ei vanlig pipe og kappe den for å så å feste en demper enn å lage en heldempet pipe.
 4. Jeg har tenkt meg ut på et 300 blackout prosjekt. Med dette kaliberet så "må" det jo dempes, og jeg ønsker meg ei så kort som mulig rifle, og tenkte da: kappe pipe til en passende lengde og feste en demper permanent til pipen for å oppnå minimum lengde. Spørsmål i den forbindelse -Jeg har fått med meg at man bør ta av demperen etter bruk for å unngå rust, hvordan vil permanent innfesting påvirke her? (finns jo heldempede piper, så burde gå?) -Er dette en jobb "hvilken som helst børsemaker kan utføre? -Noen andre som har gjort noe likt dette? (Prøvde søkefunksjonen, men fikk nada, mulig det er en kink i de nye nettsidene)
 5. Snowdude

  Glock-praten

  Hva slags gjenger har du på KKM pipen og demperen? er du fornøyd med demperen forøvrig?
 6. Prøver å skyte regelmessig ut til 100m både med og uten puls stående (G17), har amisjoner om å prøve meg ut til 200m, men har ikke vært på passende bane enda. Skyter da på stål med dimensjon: 30x60cm. Jeg kommer til å fortsette og skyte ut til 100m, men noe særlig utover 100m med 9mm blir mest for å ha prøvd det.
 7. Har søkt på kammeret og Google, men ikke funnet noen som har laget en "plate rack" (kjenner ikke norsk navn) i Norge enda. Er det noen her på kammeret som har laget/fått laget det noe sted?
 8. Tenkte mer på noe ala DPMS LR 308, litt mer modulær og hyggeligere startpris
 9. Har per i dag HK MR223A1 som er godt utrustet og veldig fornøyd med den, men nå ser jeg på en AR 10 (7.62/308) rifle, og jeg ønsker ikke noen MR308, jeg ønsker heller å bygge/sette sammen noe selv slik at den blir bedre tilpasset hva jeg ønsker. Jeg har søkt rundt både her på kammeret og andre steder men finner svært få som selger AR 10 for tiden i Norge, eneste jeg fant var 2alfa som selger en Aramlite til 23k. Så hvem kan skaffe ei rifle som jeg kan ta utgangspunkt i for mitt prosjekt? Jeg skal sette sammen til noe slikt: men får jeg tak i en passende upper og lower så fikser jeg resten av ønskene mine selv (avtrekk, forskjefte, magasiner, lyddemper etc) -16" / 40cm pipe -SR25/PMAG magasiner
 10. Takk for deling av bilder, info og første intrykk !!
 11. viewtopic.php?f=53&t=102059 er flere tråder om dettte, bare å søke...
 12. Snowdude

  Oi...CZ P-09...

  For å delvis svare på mitt eget spørsmål så har Rigg AS (armygear.com) lagt ut CZ P09 (ingen 07) til salgs, dog ingen på lager
 13. Snowdude

  Oi...CZ P-09...

  Noen som har hørt noe mer ang. denne i Norge, evt P-07? En P-07 med fiber front, svart baksite og et forbedret avtrekk fra Cajun frister veldig, ser ut til veldig mye bra pistol for en god pris.
 14. Fantastisk, tror nok kraftsamlingen her og andre steder var med på hjelpe godt på vei !
×
×
 • Create New...