Jump to content

Snowdude

Members
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Snowdude

  1. Derfor jeg tenkte at det å kappe løpet til si 265mm og bruke 135mm til en front montert permanent demper (te-titan har en demper her på ish200 gram og 135mm)
  2. Googlet den demperen, ser at mesteparten er bakover, men den stikker fremdeles fremover, jeg ønsker ikke å bygge noe fremover. Men kapping på 420 vs 400 den ser jeg.
  3. Så hvis jeg fjerner sluttstykke ved oppbevaring vil det gi tilstrekkelig med lufting? Jeg tenkte det ville være enklere/billigere med å kjøpe ei vanlig pipe og kappe den for å så å feste en demper enn å lage en heldempet pipe.
  4. Jeg har tenkt meg ut på et 300 blackout prosjekt. Med dette kaliberet så "må" det jo dempes, og jeg ønsker meg ei så kort som mulig rifle, og tenkte da: kappe pipe til en passende lengde og feste en demper permanent til pipen for å oppnå minimum lengde. Spørsmål i den forbindelse -Jeg har fått med meg at man bør ta av demperen etter bruk for å unngå rust, hvordan vil permanent innfesting påvirke her? (finns jo heldempede piper, så burde gå?) -Er dette en jobb "hvilken som helst børsemaker kan utføre? -Noen andre som har gjort noe likt dette? (Prøvde søkefunksjonen, men fikk nada, mulig det er en kink i de nye nettsidene)
  5. Snowdude

    Glock-praten

    Hva slags gjenger har du på KKM pipen og demperen? er du fornøyd med demperen forøvrig?
  6. Prøver å skyte regelmessig ut til 100m både med og uten puls stående (G17), har amisjoner om å prøve meg ut til 200m, men har ikke vært på passende bane enda. Skyter da på stål med dimensjon: 30x60cm. Jeg kommer til å fortsette og skyte ut til 100m, men noe særlig utover 100m med 9mm blir mest for å ha prøvd det.
  7. Har søkt på kammeret og Google, men ikke funnet noen som har laget en "plate rack" (kjenner ikke norsk navn) i Norge enda. Er det noen her på kammeret som har laget/fått laget det noe sted?
  8. Tenkte mer på noe ala DPMS LR 308, litt mer modulær og hyggeligere startpris
  9. Har per i dag HK MR223A1 som er godt utrustet og veldig fornøyd med den, men nå ser jeg på en AR 10 (7.62/308) rifle, og jeg ønsker ikke noen MR308, jeg ønsker heller å bygge/sette sammen noe selv slik at den blir bedre tilpasset hva jeg ønsker. Jeg har søkt rundt både her på kammeret og andre steder men finner svært få som selger AR 10 for tiden i Norge, eneste jeg fant var 2alfa som selger en Aramlite til 23k. Så hvem kan skaffe ei rifle som jeg kan ta utgangspunkt i for mitt prosjekt? Jeg skal sette sammen til noe slikt: men får jeg tak i en passende upper og lower så fikser jeg resten av ønskene mine selv (avtrekk, forskjefte, magasiner, lyddemper etc) -16" / 40cm pipe -SR25/PMAG magasiner
  10. Takk for deling av bilder, info og første intrykk !!
  11. viewtopic.php?f=53&t=102059 er flere tråder om dettte, bare å søke...
  12. Snowdude

    Oi...CZ P-09...

    For å delvis svare på mitt eget spørsmål så har Rigg AS (armygear.com) lagt ut CZ P09 (ingen 07) til salgs, dog ingen på lager
  13. Snowdude

    Oi...CZ P-09...

    Noen som har hørt noe mer ang. denne i Norge, evt P-07? En P-07 med fiber front, svart baksite og et forbedret avtrekk fra Cajun frister veldig, ser ut til veldig mye bra pistol for en god pris.
  14. Fantastisk, tror nok kraftsamlingen her og andre steder var med på hjelpe godt på vei !
  15. Jeg er ute etter et kurs hvor instruktøren er på nivå med Vogel, Stoeger etc, så få som mulig andre deltakere slik at jeg får tips rettet spesifikt mot mine forbedringsområder. Altså et kurs hvor en instruktør, uansett hvor god han/hun er med 20 elever og instruktøren viser frem "kule drills" er ikke hva jeg er ute etter. Det å skyte bak dører, vinduer og andre stage spesifikke ting er ikke interessant, jeg er først og fremst ute etter å bli en bedre bruker av våpenet mitt (presisjon, trekk, magasin bytte, hurtighet etc) Da for jeg krysse fingrene for at Lars Syversen booker noen flinke folk til våren og at jeg har annledning til å delta. Men setter stor pris på de andre alternativene som kommer frem her, er jo mange gode skyttere som nødvendigvis jeg ikke kjenner til!
  16. Hvor annonserer han sine kurs, evt kommer i forbindelse med han?
  17. Rundt SNO eller KO?? Eh, noen forkortelser jeg ikke kan? Men disse 4 navnene kjente jeg igjen, og et slik kurs virker meget interessant, du nevner at det vil bli annonsert på DSSN og Triggerfreeze, må man ha brukerkonto o.l eller blir de annonsert offentlig på sidene?
  18. Har brukt søke funksjonen på forumet men kom ikke frem med noen gode svar. Er det instruktører her til lands som driver kursing for dynamisk type skyting utover sikkerhets/grunnleggende etc kurs? Altså eksisterer det skyttere/instruktører på landslagsnivå som og er gode instruktører og driver kursing?
  19. Sikringsmekanismen i sluttstykkebæreren på MR233/556/416 gjør at man trenger en lengre hane for å dekativere den under normal funksjonering. Det er mulig å fjerne denne og bruke "vanelig" AR avtrekk
  20. Kanon !! Fantastisk for Hilde, Norge og ekstra gøy å slå amerikanerne med våre restriksjoner/manglende aksept !!!
  21. Snowdude

    Glock-praten

    Har bladd meg litt bakover i tråden, men finner ikke noe startpost på deg. Kan jeg spørre hvor du handlet Lothar Walter pipen og var det dropp-in, semi-drop in eller custom inlet? Drop in pipe med gjenger, prøvde pipa i en annen glock, da var den ikke like tight, mer lik fabrikk pipe. Pipen ble handlet av Capsicum.
  22. Snowdude

    Glock-praten

    Var ute og testet ny pipe (LW) og utdrager/extractor (Apex) i dag på en Gen 3 G17 RTF2. Fyrte av 10 skudd som en funksjonstest, alt gikk fint (2x som måtte få dobbel anntenning, men antar dette er svake fjærer) Pipen satt også mye 'tightere' til sleiden enn hva standard pipen gjorde. Men spørsmålet til dere glupinger: Etter at jeg skulle hylster tok jeg en titt på pistolen og utdrageren hadde knekt, og kun en bitte liten del satt igjen??? Har jeg vært uheldig med utdrageren min, utført noe feil da jeg byttet utdrageren, eller kan den nye pipen som sitter tightere 'stresse' utdrageren som igjen førte til bruddet? Edit: Testet med en annen pipe i dag, den smatt veldig pent inn. Byttet også utdrageren til en eldre type (90 grader uten LCI) og 150 skudd senere virker alt helt normalt...hmm...
  23. AGR416 Hvor mye ca skal en da legge på prisen i USA for å få reell pris for dempern i Norge ?
  24. Jeg har ei LW pipe per i dag, men viste ikke at de leverte match piper av noen kvalitet? Hvor fikk du tak i din Briley pipe?
×
×
  • Create New...