Jump to content

izh94

Members
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

izh94's Achievements

Newbie

Newbie (1/17)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. 70mm ammo i 76mm kammer er ikke problem.
  2. sant det-jobber som mekaniker selv og har ved gjentatte ganger sett at finnichen på manuelt arbeid utført hos gamlegutta med manuelle dreie,freseverktøy svert ofte er finere enn nyere maskiner styrt av den yngre garde. tror nok mulighetene med styrte maskiner er til stede, men finpolering,pussing betyr kansje ikke så mye lenger når "sjefene" etterspør hvor mange enheter er produset innforbi standarden i stedet for hvor det egentlig ser ut... baikalen har nok grader,grove tilpasninger etc,men den innvendige finnischen i pipene er ganske fin og jevn. er du forveten på dette så tørrpusser du pipene og tar en visuell grundig sjekk i pipene fra kammer og munning med kraftig lys/sol motlys. kant og skråhold pipa da ser en det best. har nok ingen praktisk betydning men morro å vite.
  3. jeg hadde gleda meg til dette programmet var virkelig klar for å se..våkna opp i gjen på sofaen kl 23:50.... får håpe det går i reprise en dag jeg er mindre kveldstrett..
  4. uten å ha belegg for det jeg sier så tror jeg personlig at vi har mer bruk for 89mm eller 76mm. grunnen er- 70mm er "vanlig" 12èr gjennom noen år nå og har bevist at den duger. 12/76 har bare 6mm mer kapasitet enn 70mm mens 89mm derimot har nesten 2cm lengre hylse hvor produsentene kan mixse div ladninger. om vi trenger den? vet ikke,men med god ammo så holder vanlig 70mm så langt mitt vett sier. må vel være direkte ubehagelig å skyte 89mm ammo i god hastighet ?
  5. 22wmr har god punch uten å sprenge småvilt-noe winchester hadde i tankene da dei konstr denne . kulebanen innf 100 m er teoretisk under praktisk jakt.holder litt opp på avstand,litt til siden ved vind. har du 223 fra før så er den sannsynligvis bedre egnet enn alle små rand kaliber på rev. personl brukes 22mag på ender. 12/76-308w kombi blir verktøyet på rev og oppover. selvom 22mag,17hmr,salongen er lov på div småvilt så er det ikke nødv å være på den marginale siden. vet at elefant har vert felt med 22lr,men likevel så er min personl erfaring att vanlig salong 22lr er veikt på andejakta kjøpte derfor 22wmr som har fungert bra. ammo prisen er heller ikke av det værste i n22wmr.
  6. tror den winchester modellen du har på lista di er lisensprodusert i tyrkia?
×
×
  • Create New...