Jump to content

FV2012

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

FV2012's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Neppe. Hvorfor ble da DLD innført? Opinion betyr nada. Penger er det som betyr noe.
  2. Det såkalte skytter-Norge er såpass politisk korrekt at det er dødelig. Krefter som ønsker mere av det gode blir tiet og dermed skaper man en mindre distanse mellom de krefter som ønsker å begrense og de som kun ønsker å bevare.
  3. Tror neppe disse folkene vi har med å gjøre blir nevneverdig påvirket av innlegg i aviser og på nettfora.
  4. Denne tråden handler vel om boka "Dømmer ikke". Ja, det er fortsatt mange illusjoner som står sterkt i dagens Norge angående andre verdenskrig. Vi blir fortsatt konstant bombardert med seierherrenes tolkninger hvor enn vi ferdes.
  5. Hunder kan reagere på så mangt. Det trenger ikke være relatert til skremmingen. Selv har jeg opplevd at en hund ble skremt av meg pga at jeg hadde ganske mørke klær.. samme hund elsker meg den dag i dag da eieren måtte operere foten og jeg tok på meg jobben som turgåer når eier ikke kunne. Kanskje det kan være noe.. få skremmeren til å ta bikkja med på en fin spasertur og gi den en saftig godbit midtveis.
  6. Husk å be selgeren skrive verdi under 200kr på pakken.
  7. FV2012

    Best før

    Teknologien går kanskje fremover, men det samme kan ikke sies om kvaliteten.
  8. FV2012

    AR til jakt

    Hva er motpolen til en angrepsrifle?
  9. FV2012

    AR til jakt

    "Angrepsrifle" er atter et eksempel på nytale.
  10. Noun 1. delusions of grandeur - a delusion (common in paranoia) that you are much greater and more powerful and influential than you really are.
  11. Det er haugesvis av skyttere og jegere som ikke har fått med seg eller bryr seg en milimeter om dette forslaget; på samme måte som det er en masse folk som enda ikke har fått med seg kravet om våpenskap eller at det foregår noe med en ny våpenlov. Av de ca 480000 våpeneierene i landet vil de fleste trekke på skuldrene, levere inn det de måtte ha som omfattes av et evt forbud og finne noe nytt å bruke fritiden på. At NJFF nå er villig til å akseptere et forbud mot "store boksmagsiner" forteller MYE om hvor "samlet" organisasjonene står... Hm. Hvordan kan det ha seg at såpass mange ikke vet om kravet for våpenskap? Ble det ikke gjort noe for å informere om dette? Jeg har i grunn ikke inntrykk av at det er så veldig mange som ikke bryr seg, det virker heller som om dette er noe som motiverer mange når jeg leser i denne tråden og i artikler i nettaviser som tillater kommentering.
  12. Hadde det ikke vært greit å lage en ny organisasjon som forente seg rundt å være i mot et forbud? Hvor mange er det i skytter-Norge som er for forbudet egentlig? 2 stykker? Kan nesten undre på om vi er såpass fragmentert by design.
  13. - Halvautomatiske våpen er det som gjerne brukes av terrorister og såkalte skoleskytere. Kommisjonens hovedanliggende er at et forbud vil bidra til å vanskeliggjøre gjennomføring av slike planer, blant annet ved at gjerningspersonene tvinges ut i kriminalitet som lettere kan oppdages, skriver kommisjonens leder Alexandra Bech Gjørv i en e-post til Aftenposten http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks ... 89313.html" Interessant måte å tenke på må jeg si. Skoleskytere er slike som er under opplæring det eller?
×
×
  • Create New...