Jump to content

Barnemat

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Barnemat

  1. 07.08.2013 Nøtterøy -> Knarberg Vestfold Grågås 4 trekk av ca 15 fugl landet på jordet vi satt. Satt oss til rette kl 5, første trekk kom 05:40, også kom det nye trekk med 10 min mellomrom. Bonden er svert plaget og har fått lov å skyte grågås så lenge det er grønt på jordet, i tillegg er de lov å skyte grågås på nøtterøy fra 26. juli, fra ifjor til 2017. ref: Lovdata.no søk: grågås Vestfold Så med andre ord, så ble det gås, og det var gøy!! Kjørte forbi jordet idag kl.06:00 og da var det bare 4 stk som tittet opp i det høye gresset. Men jeg ser gås nesten over alt, så dette kan bli en bra sessong!! Lykke til folkens!!
  2. Barnemat

    Tikkaklubben

    @Marvil Takk for svar! Tipper jeg kapper på 50,bare for å være på den sikre siden. Kjøpte foresten børsa hos Bjørn, i Larvik. All right kar det Kommer med bilde så snart jeg har fått demperen på. Må si jeg er positivt overasket over den gode pressisjonen i børsa, selv med NP Trainer ammo. NB skyter du noe i Andebu (håsken, siden du bor i Larvik)?
  3. Barnemat

    Tikkaklubben

    Har samme, super varmint i 308, men jeg har Meopta Meostar R1r 3-12x56 RD og norma tofot. Sitter å venter på en a-tec maxim... gleder meg!! Hvor mye er det greit å dreie av pipa, tror den kan bli litt fortung om jeg ikke tar noe, er du fornøyd med 47cm?
  4. Dato: 17/8-12. Sted: Sande Fylke: Vestfold. Art: Grågås. Mengder: ca200-300. Div opplysningar: På et jorde mellom sandebukta og sandebommen.
×
×
  • Create New...