Jump to content

myrnissen

Members
 • Content Count

  237
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

myrnissen last won the day on July 2 2018

myrnissen had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

About myrnissen

 • Birthday 12/30/1981

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. myrnissen

  Geco 6,5

  Geco plus er i alle fall ikke magnetisk nå lenger. Testa i dag jeg så spørs om noe har skjedd på 4 år siden denne tråden ble startet.
 2. Jepp å har justert snellerten og. Rett å slett en fantastisk mulighet å ha. Til rett situasjonen med anlegg 😊
 3. Er helt ekstremt fornøyd med cz550 har ein Tikka t3x ctr som er kjent som ei skikkelig maskin når kommer til presisjon. Og har eid Blaser r93 men cz har levert mer til nå enn noen av de. Å jeg syns de var helt rå. Mulig jeg har blitt skuddredd eller noe. Men jeg tar med 550 på jakt til høsten så enkelt er d.
 4. Merker jeg har gått mer å mer tilbake til som det var når jeg begynte å jakte på all jakt. Jakta og naturopplevelse kommer i fokus. Å ikke allt dilldall I sekk og lommer.
 5. Ja tilbake til når jakt var enkelt å kos ikke styrt av utstyr.som man strengt tatt ikke trenger. 😊👍
 6. Det enkle ser ut til å hver d beste 😊 For mange år siden når fikk interesse for jakt og våpen. Å hadde absolutt ikke peiling på en dritt. Å da mener jeg helt plank. Kjøpe jeg som min første rifle ein HV mauser med den plan å få bygget den om til ein rå jaktrifle. Men fant jo ut blank som jeg var at det var ikke billig. Så d ble spart opp til en Tikka t3 i 6,5x55 å billig kikkert. milde makter jeg var kry av den. Å fikk skutt ein go del vilt med den. Å utviklet meg som jeger. Jeg husker den første rådyrbukken jeg tok. Jeg hadde lokket ein hel ettermiddag å mista helt trua på den kom. Plutselig sto den der å jeg tok opp t3 å begynte å sikte, steike hvor jeg rista å skalv. Måtte ned med rifla å begynne på nytt å sikte. Var jo livredd for å skadeskyte. Men etter en liten evighet gikk plutselig skuddet. Å bukken gikk ned i smellen å jeg husker hvor stolt jeg var når jeg kom fram til den i lyngen. Satte meg ned ved den å virkelig lot d synke inn. Plutselig slo det meg (hva i allverden gjør jeg nå jeg har aldri vommet ut et slakt. Årene har gått å jeg har hver gjennom d Tyske rettrekkere å dyre tyske kikkerter ulike kaliber tilbake til bolt på nytt osv hele sulamitten. Men for en stund tilbake fikk jeg tilbud på en ny cz550 american i 6,5x55 å den prisen var så latterlig billig. Så greide ikke si nei. Søknad ble levert å jeg ble eier av nok ei rifle. Å ettersom den var så billig så gikk d sport i å se hvor billig jeg greide å få toppa den ned montasjer og optikk. Den ble toppet med en vx2 3-9x40 jeg å fikk til en meget hyggelig pris. Så justerte jeg avtrekk å gjorde klar til test skyting. Med Norma rekrutt i magasinet var d klart til test. Å jeg må innrømme jeg gliste bredt når første 3 skudda satt i en samling som målte 12mm. Å som ukene nå har gått med testing av cz'n er jeg ikke i tvil. D er dette billige bruksjernet som blir med på jakt til høsten å ikke ei som er mye dyrere finere osv. Nå som jeg har en god dose erfaring og ikke minst kunnskap om våpen å oppbygging. Jeg syns det er helt utrolig hvor mye rifle dette er sett om mot pris å da hva den egentlig koster.mot d meste annet på markedet. Å jeg er tilbake til mauser system å kaliberet d starta med 6,5x55. Cz550 er vel d mange vil kalle gammeldags. Men den er bygget for å bli brukt å fungere uansett. En morderne Mauser 98 å det sier ein hel del. Mindre er ofte mere i allefall til meg😊
 7. Vel jeg feiga ut. Bestemte meg nå har d hvert nok på kort tid. Blaser r93 solgt Tikka t3x ctr kjøpt Enkelt å greit å veldig seriøst fra min side.
 8. Federal fusion 180gr Billig go ammo å min r93 går satans godt med den☺
 9. myrnissen

  Browning maxus

  Brukt maxus i flere år nå. Til alt jeg bruker hagle til,den har hvert igjennom minst 8000 skudd å jeg elsker den hagla
 10. myrnissen

  Hvilket kaliber?

  En av de tre store 6,5x55 308w 30-06 selv stor fan av 30-06 særlig hvis du med tiden tenker å starte å ladde selv. vil også si styr unna alt som heter Magnum i starten, og sjansen er stor for du gjør det resten av livet å. etter hvert som erfaringen kommer
 11. Skal glatt innrøm jeg begynner å bli skeptisk til min r93. Rett å slett for ofte det går til hælvete nu. Går ikke ann d er feil på Ammo hver bidige gang de ryker.
 12. Null erfaring med 223 men AE gikk mye bedre i 30 - 06 og har bedre hylser enn s&b. Så bedre hylser på kjøpet ☺
 13. Hei noen som har erfaring/data på rådyr med det kaliberet. Tenkt litt på å prøve 50gr tsx til høsten på rådyr. Men veldig liten erfaring med kaliberet. Kjøpe løpet i sommer å 1-14 twist på blaser løpet så mye over 50gr blir vel hard å få stabil?
 14. Bruker selv 22lr på kråke osv. Fins vel ikke nå kaliber med mer Ammo enn 22lr. Får alt fra sub til rimelig heit ammo. Pluss utvalget er mildt sakt enormt. Winchester sub er min favoritt. Stille å meget giftig patron. Pluss jeg mener 22lr er verdens mest undervurdert patron.
 15. Nosler har data☺ På 30 - 06 ai tviler på kula der der men nå ca fins nok☺
×
×
 • Create New...