Jump to content

hammertime

Members
 • Content Count

  183
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About hammertime

 • Birthday 08/18/1982

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hammertime

  Atec tmm4

  Ah, takk for svaret. 308 pipen er ikke gjenget ennå, var tiltenkt 9,3 pipa. Men den har åpne sikter og har egentlig i en front montert demper til den.
 2. hammertime

  Atec tmm4

  Hvordan er det og bruke en demper beregnet til 375, på en 308? Demper det greit, eller lønner det seg og få en tilpasset kalibret?
 3. Hei har du link til denne lykten ?
 4. Xxl selger all Fud lokkefugler til 150,- pr pakke. Lite utvalg på strømmen, mye mer på Alnabru (iallfall tidligere idag)
 5. Blir bare dårligere og dårligere dette tilbudet ...
 6. Hvordan er det og "åpne" løps kanalen på en prof stokk ? Er det bare og bruke dremelen, eller er det børsemaker jobb ?
 7. jeg har og har hatt eks antall blaser piper og en del av de har vært gjenget.. 223-30-06-9,3x62-300Wm og 1 av 2 6,5 piper har vært gjenget og kappet bytt smed du , så ordner det seg nok
 8. Så bra , bare hyggelig og kunne hjelpe
 9. Kan det stå noe her ? http://blaserpro.com/twist-rates/
 10. Jeg har skutt ett par grevling med 180 grs ttsx i 300 Wm , den ene ble regelrett "sprengt", så ikke ut og lukta deretter ... Den andre var derimot hel og så pen , som en grevling kan være ..
 11. Den så fin ut den Det kunne jeg jaggu tenkt meg og prøve selv Hvor er det du kjøpte emner og det du trengte for og komme igang ?
 12. Vis noen har ett liggendes send meg en PM..
 13. Aha ok .. Tak for svaret.. Noen som erfaringer med den , er den enkel og presis?
 14. Noen som har erfaringer med og ettermontere kulebane kompensator , på denne ? Evt hvordan er det og bruke den , er det enkelt og greit ? Vis noen har en til overs send meg en meld / Evt hvor får man tak i disse?
 15. Noen som har tips , til hvor jeg får tak i de skruene som en fester ringene i , fra undersiden på montasjen ?
×
×
 • Create New...