Jump to content

ComDiver

Members
  • Posts

    118
  • Joined

  • Last visited

About ComDiver

  • Birthday 03/26/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ComDiver's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. PPQ .22 Kjempe pistol i full størrelse, nydelig å skyte.
  2. Jeg vil nominere Sindre Olsen f. 28.03.78 bosatt i Ålesund. En man med stort hjerte som fortjener mye mer enn han noen sinne kommer til å få. En fersk jeger med behov for alt mellom himmel og jord. Selv har jeg lånt han egentlig alt. Dessverre for han så er ikke det rom for noe moro på budsjettet.
  3. Ble ikke DQ'et og er dermed ikke i den oversikten.
  4. Hva slags hjelp forventet du å få som du ikke fikk? Vel når det eneste jeg ba om er noe som bekrefter deltagelse så hadde i alle fall jeg om jeg var arrangør klart å løse det rimelig enkelt og på kort tid. Så da er det bare fantasien som setter grenser.
  5. Ingen som har skyldt på arrangør for noe som helst, hvor tar du det fra? Hadde jeg skulle jukset så hadde det vært med noe helt annet og ikke 4 på faktor. Ja jeg mener å ha hørt at man skal få matchpoeng for meg er det rimelig viktig.
  6. Ja det var det som var meningen med den mailen.
  7. Har sendt en mail til DSSN. Da jeg tok det opp med arrangør men ble møtt med lite hjelp der. Er litt slik at man faller mellom to stener og kan vær greit å få det i orden en gang for alle. Er sikkert ikke den eneste som kommer til å skyte no score på et stevne man vil ha tellende poeng for. Takker for innspill så langt
  8. Greit nok, men man får deltager poeng så hvordan løser man det da?
  9. Hei. Litt merkelig sak som hadde vært greit å hatt litt flere hoder på. Jeg var på et L3 stevne. Skjøt hele stevnet bortsett fra siste stage før crono test. Som den heldige fyren jeg er så var det i min fabrikk ammo litt lite punch. Det førte til at jeg fikk faktor 121 (ca) men måtte ha 125. Greit så langt er jo alt ok. Det er skitt som skjer, slik jeg har forstått det så skal jeg da ha stevnepoeng. Altså for å ha deltatt. Som mange før meg så har jeg DQ'et og da står man på listen over DQ og man får stevne poeng. Jeg har bare da printet ut listen og brukt den som vedlegg til politiet. Men på dette stevnet så er jeg ikke å finne på listen i det hele tatt. Jeg regnet med at jeg kom til å stå med "no score" et eller annet sted. Men nop. Tok kontakt med arrangør og får der beskjed om å bruke kvitteringen på betalt stevne. Men det går da vel ikke? Jeg mener, jeg kan jo betale for 100 stevner men ikke starte. Det får man jo ikke stevnepoeng for. Så en kvittering er helt ubrukelig, eller?
  10. Skita morro. Har en svart en selv. Holder du til i nærheten av ålebyen så kan du få teste
  11. PPQ 9mm er en som scorer høyt hos meg. Ikke mye i samme klasse som kan konkurrere med den.
  12. Tenkte jeg skulle skrive litt om hvordan det gikk. 13 sesongen var nedslående, bare det å finne jaktbare plasser var en utfordring. Men siden jeg brukte store mengder med timer så fikk jeg sett meg godt om, men noe dyr ble det ikke. Vi tok inn mange gjestejegere får å øke tjangsene men det hjalp lite til ingen ting. 14 sesongen er vi nå litt inn i. Første uka ble det oppservert noen dyr. Vi var flere som hadde diskutert en dal og at der måtte det være muligheter. Slik som ofte er så hadde iden motstandere, men ble like vel prøvd. Her var det jackpott, det ble ikke felt noe men 9 dyr ble observert. Vi har også funnet en del jakttårn og begynt å lære terrenget. At statskog har 2 jaktlag her er forferdelig synd men noe vi ser ut til å måtte leve med.
  13. Nei bare simle og kalv
  14. Har en TD som nå er 2 år gammel. Det er rett og slett en morro børse. Et verktøy om du vil, men ingen instrument. Man kan godt samle innenfor 10'er på 100m Men der stopper det også. Avtrekket er ikke noe å skryte over, men med en dremel, og en skru fra biltema så er det problemet ute av verden. Jeg har nå et crisp avtrekk uten kryp på min og er kjempefornøyd med tanke på hva det er. Bruker normalt en Sako Quad der jeg kan prikke merkelapp på 100m med cci standard, holder meg til den om jeg skal treffe noe.
  15. Har fått noen dyr her men aldri jaktet her før. Noen tips og triks?
×
×
  • Create New...