Jump to content

0ysteinn

Members
  • Posts

    8
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

0ysteinn's Achievements

Rookie

Rookie (2/17)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei! Ser denne posten er litt gammel men svarer alikevel. Jeg monterte nylig en 3moa venom på min shadow2 OR. Monteringen gikk helt fint men det er ikke sjans å samle treffpunkt og siktebilde. Går tom for høydejustering lenge før jeg i det hele tatt er i nærheten av å treffe. Jeg tenkte at her må det da være en feil med siktet, så jeg fikk et nytt et fra xxl (veldig enkelt) men opplever samme issue med det nye også. Hva ble løsningen din til slutt?
  2. Nå som det skal lades selv blir det utvilsomt belagte kuler! Men ser poenget. Finnes det blylodd som er beregnet til dette formålet? Tenker et annet alternativ kan vel være å skyve gjennom en ren blykule for å så måle den?
  3. Hei! Planlegger å lade selv 9mm Luger og 44 Mag. Når det kommer til kuler ser jeg at enkelte kalibre kan leveres med forskjellig kulediameter. 44 Mag 240 grain for eksempel med diameter 0.429" og 0,430", mens 9mm RN 125 grain kommer i 0,355" og 0,356" Ref http://www.hn-sport.de/en/reloading Spørsmålet mitt er egentlig om det er viktig evt svært avgjørende å ta hensyn til dette? Noen vil kanskje nevne at presisjonen kan være bedre eller dårligere med liten eller stor kule, men for min del tror jeg det er heller andre ting som påvirker presisjonen enn om kula er 0,001" større eller mindre.
  4. Okei! Kan godt hende det er lurt å ha i tankene. 2000 skudd med denne sliter sikkert litt på utstyret. Vet du forresten om det greit å få tak i fjær, sikter og ekstra magasiner til denne?
  5. Vurderer å kjøpe en brukt Desert Eagle .44 magnum. Selger antyder at denne har skutt rundt 2000 skudd. Er det noen av dere som har erfaringer med denne? Er klar over at den ikke liker blykuler grunnet avleiringer i gassrøret osv og at man kan belage seg på litt hyppigere våpenpuss. Er det andre ting man bør tenke på ved kjøp av denne? Ser på nettet at noen forhandlere selger disse svarte til underkant av 14.000kr, mens andre selger noen til rett under 20.000 kr. Er det kun overflatebehandlingen som utgjør prisforskjellen da aller er .44? Dere som lurer evt på hva jeg skal bruke den til og hvor jeg skal konkurere osv. Jeg vil ha nettopp denne fordi den rett og slett er fenomenalt råtøff og ikke fordi jeg har ambisjoner om å bruke den i konkurranse eller presisjonsskyting. Til det finnes det andre våpen
  6. Hva menes med grovfelt og spesialfelt? Er det selve banen det snakkes om?
  7. Takk for nyttig informasjon. Legger man sammen litt info her og litt der, så hjelper det masse. Et spm til. På innendørsbanen vi bruker å være er makskaliber 9mm. Finnes det godkjente og ikke godkjente pistoler med dette kaliberet. Sett bort fra fullautomatiske versjoner. Er det evt myndighetene som setter slike restriksjoner eller er det pistolklubben?
  8. Hei! Er ny innenfor sivil pistolskyting og har et par spm. Har jeg forstått det riktig dersom det er slik at ved kjøp av pistol får man kun tillatelse til å kjøpe en type våpen som er godkjent i den klubben man er tilknyttet? Er det regler for hva som er groveste kaliber i norge, eller er det skyteklubbens interne regler som bestemmer dette? Klassifisering av innendørs skytebane for eksempel. Enkelte innendørsbaner vet jeg stiller krav til blykuler og groveste kaliber 0.38/9mm. Når det gjelder ekstrautstyr til pistol. Tenker da på magasiner med økt kapasitet, dempere, sikter, laser osv. Står man fritt til å montere slikt dersom man har godkjent bæretillatelse på selve våpenet, altså løp og låskasse?
×
×
  • Create New...