Jump to content

Norwegianredneck

Members
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

About Norwegianredneck

  • Birthday 05/08/1981

Norwegianredneck's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. han fikk innvilget en vandel? var vel søknad du mente?
  2. Ja visst! tilberedt og forbehandlet rett er det en høydare!
  3. det du har der er en svartkruttpatron. IKKE skyt disse i hagla di! om du ikke digger å sitte å pusse i evigheter.. se smeller som f... men har ellers null betydning..
  4. ta med deg ei 20l bøtte og en liten en (bøtte!) til å samle blod fra stikket i husk og røre ellers koagulerer blodet..
  5. det var som pokker!! kastet nettopp 3 liter elgblod!!!
  6. Blingvåpnene hører hjemme på skytebanen, i felt er det funksjon som gjelder viltet driter i hva du skyter med, det ser helst at man ikke skyter i det hele tatt.. nei dette ble trolling beklager...
  7. funksjon ikke utsende... noe må man ofre om man vil ha..
  8. en børsemaker fikser nok den biffen... hvor nyttig det blir er en annen sak.
  9. du nøyer deg med KUN 1 forslag? det ville ikke jeg gjort selv om jeg anbefaler maxusen ville jeg ventet på flere gode anbefalinger og teste alle. kan godt f,eks en beretta xplor passer deg bedre en maxusen derfor er det viktig å undersøke å ALDRI hastekjøpe
  10. hei! vanskelig å svare deg når du ikke definerer hva som er best, det er en sak våpeninnehavere kan diskutere til den dagen de går i grava. personlig hadde jeg i nesten 10 år et hatforhold til halvautovåpen, helt til: den lokale våpenpusher`n viste meg en Browning maxus med duracoat som ser ut som carbonfiber! mannemannen i meg tente jo litt på dette carbondesignet og våpenpusher`n greide å overtale meg til å prøve og så var det gjort, har aldri hatt hagle som har passet bedre! som den mac-Gyver`n jeg er må jo ting testes og gjerne nesten ødelegges for å sjekke at produsenten holder ord. jeg har matet hagla med alt av ammo jeg kunne oppdrive og ALLE vekslet og funka som gull.. selv etter 300 lerdueskudd med avkjølingspauser var det ikke så altfor mye rengjøring å foreta seg.. et kjempevåpen! hagla har vært gjennom ALT av drittbehandling et våpen kan få uten en eneste feil! eneste jeg har gjort er å følge vedlikeholdsrådene til produsenten, enkelt å greit. det mest reelle svaret på hvilket våpen som er best er: det våpnet du ikke er redd for å ødelegge og samtidig treffer med! jeg anbefaler deg å prøve maxusen!
  11. uten at jeg ønsker å fornerme noen så mener jeg bestemt at man bør lese å sette seg inn i det å skaffe seg å det å inneha hund før man går til annskaffelse av en valp. det er mye dressur og trening i en god jakthund.
  12. Hvis vedkommede bare har "småsaker" på seg skal det ikke være noe problem, for å erverve og inneha våpen må man regnes som skikket, gjentatte lovbrudd av nyere dato er å regne som ikke skikket, men en fartsbot eller 2 samt en overstadig beruselse er ikke noe å bekymre seg for. er det derimot vold, ekstremt høye hastigheter å beslag av førerkort så blir det værre. de vurderer alstså din evne til å etterkomme lover å regler og om det forbindes med risiko å tillate vedkomede å inneha våpen.
×
×
  • Create New...