Jump to content

grakatt

Members
  • Posts

    36
  • Joined

  • Last visited

grakatt's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hvor mye ga du for nye rifla di i kal 223?
  2. 223 er eit fint kaliber. har ei tikka t3 lite rifle. tenkte og gjenge den for lyddhttp://www.finn.no/finn/torget/tils ... uery=emper og kjøpe meg det og. fant ei finfin riflepakke på finn.no. Rifla er ny står det så dette må vere eit bra alternativ til deg som var inntrisert i småviltrifle. Eg er vertfall kjempefornøyd med mi rifle og skal somsagt kjøpe lyddemer til den.
  3. tyren... Skal prøve det, men batteria er nå nye men kansje av feil merke? før prøve og skifte batteri får eg kjøper ny.
  4. ja den som kompisen har er kjempebra, eg har lest at det hjelper og ta ut antenna i sensoren. det har eg gjort. Da får eg bestille meg ein til og håpe på den er bedre? kansje eg før ny om eg forklarar korleis den gamle er?
  5. Kjøp deg en sånn Driveway Patrol på Ebay, den kommer på rundt 200,- alt inkl. Bruker selv en slik på andre sesongen og er godt fornøyd. Har gjort noen enkle mods med teip, slik at den tåler vær og vind. To stk. rev ferdig pelset: Hei. Kjøpte 2 sk driveway patrol, den eine fikk ein kompis og har åta 100m fra huset han bur i, han har tilogmed mottakeren i den andre enden av huset av der åta ligger. min varsler virker ikkje vis avstanden er meir en 50 m mellom sensor og motaker i fri sikt. observasjonsevnen til sensoren er også meget dårleg. kan gå forbi på 3-4m uten av at den piper. Noko som har eit forslag til kva som kan hjelpe? Er det feil på varsleren siden kompisen sin er så god forhold til min?
  6. Kjøp deg en sånn Driveway Patrol på Ebay, den kommer på rundt 200,- alt inkl. Bruker selv en slik på andre sesongen og er godt fornøyd. Har gjort noen enkle mods med teip, slik at den tåler vær og vind. Går det an og koble til øretelefoner/propper så ikkje reven høyrer det pip i varsleren??
  7. Hei! Har dere ein revevarsler som går på batteri dere anbefaler. har Åta 60-70 m fra glugga. Har mikkelrevevarsler på det eine åta det det er strøm. hadde vert fint med ein varsler som slapp strøm også!
  8. går det an og spise steinkobbe uten av og daue? Takker for svar
  9. er ikkje nokon eingelskmann eller datamann forsovidt, så kan nokon hjelpe meg med bestilling? Kan ta det på pm.
  10. Nokon som har prøvd denne revevarsleren?? var veldig billig. http://www.viltkamera.no/webshop/revevarsler-p-183.html" target="_blank
  11. Står at ein skal merke skinnene med navn, telefonnr, adresse og kontonommer, skal sende 10 mårskinn i år, må eg feste ein liten lapp på kvart skinn eller er det nokk og skrive ein lapp saman med pakka det kjem i???
  12. grakatt

    Lokking av rev.

    Hei. jakter rev i 2 daler, det er elv i midten og stupbrattefjell på sidene, det blir ein veldig ekko når eg lokkar, har det noko og saie?? reven må jo bli forvirra??
  13. grakatt

    ny rifle, Tikka?

    meinar de eg skal vente og kjøpe tikka t3 hunter`en til den nye stokken kjem, eller er den no verande stokken også bra?
  14. grakatt

    ny rifle, Tikka?

    Har tenkt og kjøpe meg ny rifle i cal 308. Har sett på tikka t-3 hunter, ser veldig grei og pen ut? Nokon som har Posetive eller negative erfaringer?
  15. hehe, såg det var med ladebok:)
×
×
  • Create New...