Jump to content

Knutsen

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Knutsen's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. rev,due og sjøfugljakt i vestfold. vellkomen skal du være.
  2. mine 2 første duer. lagde de til middag samme dag, smake utmerket. slet med at duene landet i trærene, så satt satt lokkeduene på jordet og gikk litt inn i en furuskog, og da skøyt jeg dem når dem satt i trea, dem var ikke så vare da kunne gå og bråke litt under dem. Jakter i vestfold og syns det er veldig mye hauker nå, burde snart bli litt jakt på dem.
  3. Ha. Fikk til og legge inn bilder.
  4. førstte gang jeg får med noe hjem, også ble det 2, fornøyd nå ja. skutt i lågen. prøvde og legge med bilde, men det var ikke så lett.
  5. Hei. har forska litt rundt på forumet her og på google, men ikke funnet noen triks til minkjakt uten hund. noen som har noen ider om dette? Jeg har ro båt, hvis det er best egnet. kan vel ikke skyte dyret på land? er det effektivt og legge ut åte til minken og sitte og vente? og åssen hagl burde man bruke, siden stål hagle kan sprette tilbake?
  6. ble litt inspiret av den tråden her, så jeg gikk og henta en fisk i frysern . hue står til koking nå. trur dere det blir noe greie på dette?
  7. Knutsen

    sjøfugl

    Hei. fant ett kart over øyer det er "fritt" og jakte på fra larvik til nøtterøy. men kartet gikk ikke så mye nordover. lurte på om det er øyer i holmestrand og horten det er lov til. evt hvor jeg finner ett større kart?
  8. Hei, er ny på på forumet her, så begklager hvis jeg poster noe feil, jeg skal ta jegerprøve eksamen den 23.5 og har jo tenkt til og skaffe meg ei hagle. Skal jeg dra ned på politistasjonen for og søke, eller er ikke det noe vits før jeg har funnet meg ei bestemt hagle? burde jeg kjøpe ny eller bruk, for og få ei grei hagle uten og legge flere tituser av kroner i den? Burde jeg kjøpe side side eller over under løp? har mest lyst på side side(ser litt tøffere ut)
  9. Knutsen

    ny(begynner)

    Hei. Jeg er ny her, og snart en ny jeger. skal ha jegerprøven eksamen den 23.5. jeg er 25 år fra Holmestrand , men bosatt mellom Sem og Andebu det siste året, Har samboer , guttunge på snart 2 år og en hund (blanding av elghund og alaska huskey og volvo stasjonsvogn, hehe. . Ellers veldig glad i fluefiske, turer og bil.
×
×
  • Create New...