Jump to content

666dickinson

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by 666dickinson

  1. Den rifla der, burde bare bli kastet i søpla... Lurer på hvor mange som har gått glipp av jakta pga tilbakekallelser.
  2. Det var ikke meg som nevnte skrustikke første gang ang de bildene. Les litt tidligere. Men det er merkelig hvordan dere har klart å lage de merkene på børsene uten skrustikke. Er ikke beroliget... Men skal ikke si mere dritt om dere, er ferdig med dere!
  3. Jeg klarte fint å tyde de dårlige bildene dine. Utrolig hva man skal henge seg opp i... Helt greie bilder for å vise problemet det der. Uansett.., Jeg fikk merker på mi rifle også av Winge, dog ikke like stygge som du har fått. De kunne jo godt ha lagt noe i mellom skrustikka! Nok et bevis på at Winge ikke er seriørse, og totalt mangel på respekt for at andre faktisk har lyst til å ta vare på rifla si. Folk kan si hvor mange ganger de vil at Winge Våpen er en bra butikk og alt det der, men fytti faen for en "jalla" butikk/service de bedriver! Hadde krevd ny stokk!
  4. Det stemmer kanskje ikke i alle tilfeller, men jeg hadde ikke hørt en lyd fra de utenom de få gangene jeg kom gjennom hos de. Når jeg kom gjennom siste gang, ba han om våpen nummeret og sa at han skulle ta min med det samme. Han ringte sent på kvelden og fortalte at den var klar, og at han skulle sende den. Det gikk tre dager før han klarte å sende den. Det er klart det kan være en tilfeldighet at det ble sånn for meg, men uansett alt for dårlig kunde service fra Winge sin side. Kommer ikke til å kjøpe så mye som en hevarms kule fra de fremover. Mange andre store aktører der ute, som klarer å plukke opp tlf, og yte god service...
  5. Nå skal ikke jeg være noen gledesdreper, men jeg har min tvil. Fikk en følelse av at de prioriterer de som ringer å maser. Prøv å ring, hvis du kommer i gjennom da...
  6. Endelig mottatt børsa. Tok jo ikke noe særlig lang tid dette Winge.................
  7. Lyddemper ødelegger totalt utseende, ballanse og pipe(kappet og gjenget...), er bråkete, fordrer mere vedlikehold og er dyre. Og det værste av alt: Et par ørepropper til 5 kroner gjør en bedre dempejobb! Reduserer rekyl? Javel: Langt de fleste lyddempere er montert på rifler i kalibre hvor rekylen aldri har vært et problem. I alle år har våpeninteresserte ladet, laget villkatter, og strevet for å oppnå best mulig ytelse i sine geværer. Nå er det plutselig ikke så nøye lengre, nei kapp vekk mest mulig av pipa og monter en brødboks på tuppen. Hallo'en?
  8. Hvordan slette innlegg? Kan bare endre foreløpig.
  9. Her er min nye Beretta S682 GOLD E 12/76 med 76 cm løp, og optima choker. Er meget fornøyd med den investeringen! Har skutt leirduer ett par sesonger nå. En sesong med Remington pumpe, og i år med Beretta'n. Det er en ny dimensjon nå. Slet en hel sesong med å få 25/25 på banen med pumpa. Etter at Beretta'n kom på banen har det blitt to slike serier allerede. Anbefales!
  10. 666dickinson

    BERETTA S682 GOLD E

    From the album: Hagle

  11. Sannelig ringte han ikke kl. 20.30 og informerte meg om at TC'n var ferdig!! Da har jeg den nok i slutten av uka
  12. Er helt imponert. Winge tok telefonen i dag Han lovet meg at han skulle sjekke hvordan det lå an med min rifle og ringe meg opp i løpet av dagen med et svar. Det blir jo spennende å se om han holder løftet sitt! Har forresten kjøpt meg Sako 85 med KKC stokk og Zeiss HT 3-12*56 og en HAUSKEN std på. Så jakta kan uansett starte med eller uten hjelp av Winge
×
×
  • Create New...