Jump to content

MauserRevejeger

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MauserRevejeger

  1. Jeg syntes det er masse rognhummer, i allfall der jeg er. Har fått 21 hummer så langt i år, og har måtte hive ut 10 hummer med rogn og 3 som var 24cm... Når det gjelder teiner og agn bruker jeg nesten alle typer, amerikanske, biltema, havteine og skotteteine, og skottteteinene er best. Helt klart! Havteinen blir ødelagt nesten med en gang om det kommer krabbe, (har måttet bøte flere ganger. ) Biltematiene fanger hummer, men de blir også ødelagt om man får mye krabbe. De amerikanske er bra, men kronglette å ta ut krabbe, og skotteteine er veldig bra! Fanger alt, og er lette og tømme. Salta makrell funker ypperlig som agn. Det trenger ikke lukte så mye på land, så lenge det er nesten helt gjennområtnet og løst, så er det bra! Hummeren liker det!
  2. Fikk 5 hummer i dag, hvor vi måtte hive ut 2(en på 24 cm og en rognhummer). Er meldt mye vind her sør i oslofjorden de neste dagene, så det blir spennende, men det ser ut til å bli en OK sesong. Som agn liker jeg halvrottenet makrell eller laksehuer. Det pleier å tiltrekke seg hummer fremfor krabbe, og det liker man!
  3. Jeg har akkuratt begynt med å fiske sjøkreps, og vi satt 2 teiner i lenk uten lodd. (Dro for hånd). Vi fikk kreps på andre trekket, på ca 70meters dyp. Men det aller rareste var at da vi skulle trekke krabbeteina, som stod på 25-30 meters dyp, var det en gedigen sjøkreps på ca 25 cm fra nese til halespiss, med klør større enn henda mine i teina! Vi hadde rømningshull på 8cm, så det var jo vilt at den ble igjen!!! La teina ut på samme sted, og har fått sjøkreps der mye nå(Alle over 20cm!!!)Har noen fått noen lignende erfaringer? Har nå fått kraftblokk, og har kjøpt inn 3 proffteiner til, men vurderer også å kjøpe 5 til fra http://www.herholdt.no" target="_blank til 29kr. Er de brukbare?
  4. Jeg er 16 år og var i samme situiasjon. Kjøpte en Mauser og er fornøgd med det. Vil ambefale det, det eneste som er kiipt er den dyre ammoen men skal begynne å lade selv, og da er det ikke så MYE dyrere enn 223. Og når rifla bare koster rundt 1500-2000 så er den vel verdt det. Bare kjøp en mauser som er ombygget til jaktrifle. http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs ... =#32830424" target="_blank" target="_blank Da kan du også bruke mer spenn på optikk, som jo i og for seg er det du ser målet gjennom. Bra optikk=bedre jaktopplevelse.
×
×
  • Create New...