Jump to content

irvin66

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

About irvin66

  • Birthday 02/25/1971

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

irvin66's Achievements

Contributor

Contributor (5/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. irvin66

    AR til jakt

    Nå for tiden er det snakk om at alle halv-auto våpen skal bli forbudt, hva tror dere om det da?
  2. irvin66

    Ruger mini 14.

    Jeg tror nok du har rett i det, jeg glemte å sjekke det før jeg begynte å skyte. Merka ingenting da. Men det var dagen derpå at den satt som "låst."
  3. irvin66

    Ruger mini 14.

    Nei den er nok satt inn riktig for når den løsna så funka den helt som vanlig! Og nå virker den som ingenting har skjedd. Men hva skjer etter jeg har skutt nå, vet jo ingen.
  4. irvin66

    Ruger mini 14.

    Ok Takk for svaret. Jeg tørrpussa pipa, men tenkte ikke på gass sylinderen og gasstempelet før jeg begynte å skyte, så kanskje der ligger løsningen, du er ikke så dum du!!!
  5. irvin66

    Ruger mini 14.

    Den satt dønn fast, fikk ikke rikka den. Jeg tror også det har noe med gasstempelet å gjøre. Tror du det har noe med varme gasser som utvider seg, eller hva faen er det for noe tro?
  6. irvin66

    Ruger mini 14.

    Jeg glemte å si at det var som beskrevet i tråden, satt jævlig fast så plutselig løsnet den uten å banke på den, men måtte bruke mye makt. Nå funker den helt fint, men hva skjer når jeg har skutt tro?
  7. irvin66

    Ruger mini 14.

    Den ble sendt fra Bergen i fjor, så den er ganske ny, ikke brukt så mye. Jeg har satt på ny stokk på den som er i fra Hogue, ble bestilt fra Midway Norge. Har ikke skutt med den siden. Har noen bilder. Takk for svarene så langt. Må kanskje prøve den litt mer, men jeg ble litt skuffa. Tror dere ammoen har noe å si, har bare prøvd Sellier & Bellot 55grn.
  8. irvin66

    Ruger mini 14.

    Jeg har en ny Ruger mini 14 kaliber .223 og var på skytebanen og skjøt vel en cirka 50 skudd, og var veldig fornøyd. Da jeg kom hjem og neste dag skulle pusse den var det nesten ikke mulig til å "dra" ladearmen tilbake, den satt jævlig "fast" hvis dere skjønner hva jeg mener. Har dere opplevd det? Jeg tror det har noe med gass "nippelen?" eller hva det nå heter å gjøre. Spørsmålet er tror dere det går an pusse den med litt sandpapir slik at den ikke låser seg? Eller har dere noe annet godt forslag?
  9. Hahahaha!! Dritbra skrevet!! Jeg ville nok valgt en revolver i kal.44 magnum. men har en ikke annet er nok .357 magnum det nest beste valget!
  10. OK. Takk for svarene! Jeg får vel holde øynene oppe og håpe at noe dukker opp!
  11. Jeg lurer på om 9,3x53R finnish/Sako ammo er å få tak i, og hvor????
  12. Ok Takk. Jeg skal prøve det!
  13. Jeg har en Smith & Wesson 686 og jeg har nettopp skiftet/tunet avtrekket med Wolff fjærsett. Spørsmålet er om det er riktig gjort fordi når jeg har avtrekket helt inne og slipper det ut kjennes det ut som det "lugger" litt, skal det være sånn?
  14. irvin66

    Krag

    Nei da, den er helt orginal. Den er ikke mye brukt!
  15. Jeg har en eldre utgave av Unique DES/69-U og er veldig godt fornøyd med den, dette er min første pistol. Den virker hele tiden og har lite "tull" med fuksjoneringen. Problemet er at det er lite deler til dem, men så lenge ingenting går i stykker er den helt OK. Jeg kjøpte min brukt hos Børselars for noen år tilbake, jeg ville ikke "kaste bort" så mye penger på hobbyen.
×
×
  • Create New...