Jump to content

Bjerke

Members
  • Posts

    28
  • Joined

  • Last visited

Bjerke's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. Hei denne sitter mer eller mindre allerede i alle pumpehagler som selges nye. Kjempe enkel og montere evt fjerne hvis du skal på leirduebanen. Midway selger hvis haglen din ikke har fra før. Å et kjapt søk på youtube hvis hvordan du tar hagla fra hverandre og monterer den igjen
  2. Skal gjøre det neste gang, fikk litt dårlig samvittighet når jeg bare skar ut filene. Men ble helt knall.
  3. Da er stokkendene spist og de var sinnsykt gode. skjøt de kl0600 imorges og lot de ligge til kl1600 med innvoller og alt, før filene ble tatt ut, satt de inn med pepper og stekte de ca kl1900 litt panna så i ovnen. Kunne ikke blitt mørere.
  4. Skutt min(e) første stokkender i dag. Hvor lenge kan innvollene være i fuglen i rom/utetemp? Er brystene like lett som å få ut som på due? eller må de skjæres ut?
  5. Flott børse, men ser da veldig ut som en R93 Professional
  6. Virker som den tåler rekyl dårlig. Da kompisen min skulle teste i helgen kuttet den i det skuddet gikk av. Dette er jo ikke bra. Flere som har merket dette?
  7. Jeg har ikke skutt med Pulsaren ennå. Men testet den sendt igår på rifla til en kompis, må si jeg ble veldig imponert. Så fint 200m meget klart med snø på bakken, Ir funksjonen var ikke engang nødvendig med mindre man ikke står i et rom hvor det er helt mørkt. Skal bli kjempespennende å prøve den på svina. Så funker den like bra på min kikkert, så skal jeg lett ha en sånn istedet for ny kikkert.
  8. Er sp-01 jeg har kikket på. Så da får man gå litt nærmere på de 5 modellene. Dere som har skrevet her hvilken type er det dere har da?
  9. får vel gjøre det, ingen norske forhandlere som har tatt seg tid og skrive om våpene. Er kun klipp og lim av engelsk tekst. Så for studere dette.
  10. Den jeg tenker på, men på Winge for eksempel er det 4stk Shadow. Er det mest jåleri det går i, eller det noen forskjeller man gjerne vil ha med seg?
  11. Hei prøver lese meg opp på CZ pistoler, mest på 75. Men her er det jo 5-6 varianter? Noen som kan fortelle meg de største forskjellene, eller går det mest på utseende?
  12. ja stokken er todelt på de i treverk mens helt på Professional/safari. Låsekasser er ikke like.
  13. Noen som har handlet noe stokk til Blasern ennå. Ser det ligger kkc stokker på finn.no til 5000kr
  14. Idag ble det handel endelig etter en sommer/høst full av alt annet en jakt og våpen. Klinte til idag med en Beretta 686 PS o/u i 12/76 som skal tilpasses meg og en Browning A-bolt 6,5x55 med montasje og klargjort til demper og tok av løpet noe. Hadde kikkert og demper fra før Nå er jeg sånne passe spent til det er klart til henting.
  15. Her er da noe http://www.boydsgunstocks.com/Boyds-Gun ... EFT%20HAND
×
×
  • Create New...