Jump to content

Deecoy

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Deecoy's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/17)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Reputation

  1. http://www.ta.no/nyheter/article6648577.ece
  2. Sjekk ut Kidd avtrekkene, dette skal være det råeste man får til 10/22'n. Vet ikke om det finnes forhandlere på disse i kongeriket, men hvis dere finner noen så hyl ut. Info finnes på www.coolguyguns.com
  3. Som rausheim skriver så må du nok ha en extended mag release på denne. Har tre slike magasiner selv, har ikke opplevd at de har falt ut så lenge de sitter ordentlig i børsa, men problemet oppstår kanskje etterhvert som de slites? Et klart minus med disse er at mateleppene i magasinet er i plast, noe som betyr at du kan få mateproblemer når de blir slitt. Kjøp heller noen ruger bx-25 magasiner hvis du får tak i det, disse er gode å sitter fint i børsa. Disse har matelepper i stål. Noen som vet hvor disse er å få tak i om dagen btw?
  4. Utfallet er nok det samme uavhengig av hva vi måtte mene, vi taper denne debatten uansett Hvis man skal legge seg på den linja, bør vel logisk sett f.eks softguns også forbys da disse kan være egnet til å skremme samt skape unødig frykt i befolkningen. Slik sett kan man jo følge denne linja nedover til vi har forbud mot lommekniver med "militært" preg, men til hvilken samfunnsmessig gevinst? Selv om "vi" er et lite mindretall betyr ikke det at flertallet har rett
  5. Det kan nok være Hassel, poenget mitt var bare at utseende på et våpen burde ha null betydning for lovligheten. At dette i det hele tatt er en problemstilling viser bare hvor antikvarisk forvaltningen er på dette området. Detaljreguleringen av våpen her i landet når stadig nye høyder. #Lavmål
  6. Proteksjonisme lenge leve Forby ALT med skadepotensiale så blir verden et bedre sted skal man se... Eller? At samfunnet på noen som helst måte blir tryggere ved detaljregulering av våpens utseende er en latterlig og bakoverstrebende utopi imo.
  7. Jeg støtter politiets ønske om fremskutt lagring i alle enheter, men misliker at høy våpentetthet i sivilbefolkningen blir brukt som et av argumentene for dette. Det er allerede utbredt motstand og politisk press for å endre våpenlovene her på berget og en slik uttalelse fra Politiet/pod er ikke akkurat med på å stille norske våpeneiere i et positivt lys.
  8. Reagerte på denne jeg også. Det er nok dessverre ikke VG elle NTB som har kokt sammen disse sitatene er jeg redd, men POD. Meget skremmende at de bruker lovlydige borgeres våpeninnehav som et argument i denne saken. Antallet hendelser hvor lovlige våpen er innvolvert er så lavt at det knapt kan lages statistikk på det, alikevel fremstilles våpeneiere som et problem for ordensmakten..
  9. Gode poeng EM, deler den virkelighetsoppfatningen der
  10. Deecoy

    Cci quiet

    Blir hovedsakelig morroskyting med denne, så gode samlinger er ikke alfa omega Den cycler ikke i 10/22'n ifølge de som har testet i alle fall. Må manuelt cycle for hvert skudd..
  11. Deecoy

    Cci quiet

    Oki Var presisjonen til å leve med?
  12. Deecoy

    Cci quiet

    Takker for svar, stikker innom den lokale forhandleren å hører om han kan bestille inn for meg
  13. Deecoy

    Cci quiet

    Hei! Noen her på kammeret som vet om forhandlere av cci quiet på østlandet? Kunne tenke meg å teste denne nærmest lydløse ammunisjonen, kanskje den kan egne seg for litt plinking i spredt bebygde områder?
  14. Kan trygt anbefale Prostaff serien fra Nikon, mye optikk for pengene Har selv et 4x32 av denne typen på min 10/22, som jeg er veldig fornøyd med. http://www.xxl.no/jakt-vaapen/optikk/ki ... 32-1055916
  15. Troy kitet tar også alt av standard AR tilbehør såvidt jeg vet
×
×
  • Create New...