Jump to content

anst87

Members
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anst87

  1. anst87

    Tikkaklubben

    Noen her som har erfaring med Tikka T3 compact? Vurderer å kjøpe meg ei hundeførerrifle, og da ser det jo ut som en snedig liten sak..
  2. Hei, Kjøpte meg i vår en Beretta 682 Gold E hagle. Den har noen prikker på låsekassen som jeg trenger tips til å fjerne da jeg synes det skjemmer en ellers så flott hagle. Forrige eier mente at det var fordi man hadde lagt ned våpenet mens det var varmt, slik at deler av stoffet hadde smeltet og satt seg fast.. Jeg er usikker og vil nødig "prøve" noe som kan gjøre det verre.. Noen som har ideer til hva jeg kan gjøre? Eventuelt bare å levere til en børsemaker?
  3. Neida, tidsnok det.. Har ikke kjøpt enda, er fortsatt i vurderingsfasen.. Går stort sett med hund og vil derfor ikke at den skal bli "mye" tyngre som følge av ett stokkbytte, men litt skal jeg alltids leve med..
  4. Noen som vet vekt på orginalstokken? Eventuelt noen som har KKC stokk som har veid børsa? Vurderer å gå til innkjøp av en slik, men ikke hvis det er stor forskjell i vekt..
  5. Da har børsa hatt ilddåpen! Imponerende presisjon og godt avtrekk! Skal jeg utsette på noe må det være at kolben skulle vært litt høyere.. Har bestilt meg en beartooth kobeforhøyer nå i første omgang.. Så blir det vel kkc eller grs etterhvert...
  6. Det tenkte jeg ikke på å spørre om... Men da får jeg vurdere litt, er kjekt med 5 skudds magasin.. Er det noen spesiell innskytingsprosedyre? Eller bare å unngå å skyte varmt?
  7. Etter en tur hos Jakt og Friluft på Gjøvik melder jeg meg også inn i denne klubben. Fikk med meg en Classic DL i kal. 30-06 toppet med Zeiss Victory 1,5-6x42! Demper er A-tec CTM-4 som jeg plukket av innbytterifla. Satte i tillegg på en hevarmskule i gummi da jeg synes det er mye bedre enn originalt Her følger noen bilder av nyanskaffelsen: Foreløpig ikke fått skutt med den, men det blir til uka.. Så langt har jeg hatt litt klikktrening og liker grepet og den smørmyke sluttstykkegangen! Eneste som mangler er 5 skudds magasin, men dette ble jeg frarådet å kjøpe da det hadde vært en del problemer.. Ble rådet til å vente til november da det kommer forbedret versjon.. Flere som har vært ute for dette?
  8. Kjøpte meg en "ny" rifle her om dagen (tikka m695 mp). Denne har noen hull i stokken etter tidligere reimfester, prøvde å søke litt på nett om hvordan jeg kan fylle disse hullene og gjøre det penere enn slik det er nå, ser ut til at det er no silikon som er brukt.. Fant lite info helt til denne tråden dukket opp med mye kunnskapsrike folk! Håper noen kan peke meg i riktig retning med tips og triks! her er ett bilde av "skaden"
  9. Kjøpte meg en "ny" rifle her om dagen (tikka m695 mp). Denne har noen hull i stokken etter tidligere reimfester, prøvde å søke litt på nett om hvordan jeg kan fylle disse hullene og gjøre det penere enn slik det er nå, ser ut til at det er no silikon som er brukt.. Fant lite info helt til denne tråden dukket opp med mye kunnskapsrike folk! Håper noen kan peke meg i riktig retning med tips og triks! her er ett bilde av "skaden"
  10. anst87

    Tikkaklubben

    Det ble ikke salg, kjøpte istedet en til i kal 6,5x55 med kahles helia 1,5-6x42 og atec tmm5:)
  11. Ok, det er jo ikke aller værst.. Hvordan gjøres dette mtp våpenkort? Må jeg søke på nytt?
  12. Bytte pipe er noe jeg ikke har tenkt på faktisk.. Hva er det rimelig å anta at det koster?
  13. anst87

    Tikkaklubben

    Får vel melde meg på her jeg også Rifla er en Tikka M695 (30-06) med påmontert Zeiss Classic 2,5-10x50 med lys samt A-tec CTM-4 Vurderer å selge den, men vet ikke hvor mye jeg skal forlange? Rifla i seg selv, eller som komplett pakke? Ett par bilder:
  14. God kveld! Har en Tikka M695 (kal. 30-06) med Zeiss Classic 2,5-10x50 m. lys samt A-tec CTM-4 jeg vurderer å selge/bytte grunnet overgang til mindre kaliber, 308 ell 6,5x55 rett og slett fordi jeg er skuddredd.. Jeg har hatt rifla siden 2009 og skutt maks 200 skudd med den.. Estetisk har den noen små bruksmerker Noen som vet hva jeg kan forlange for komplett pakke? Og eventuelt kun rifla? Takker for svar..
  15. Jeg kommer herifra og har jaktet her i høst.. Vi jakter med NEG løshund og har ikke blitt påvirket av ulven.. Det har blitt observert et par ulver, og det var blant annet en som hadde en noen meter bak fuglehunden for en tid tilbake. Ellers har det ikke vært noen som har vært plaget med ulv i stor grad, men jeg vet at folk med hund i nærheten av hvor ulven har vært observert har latt være å slippe hund. Men slik det er nå så ser jeg ingen problemer med å slippe hund!
  16. Jeg mener man skal være forsiktig å dømme en 1 år gammel hund så tidlig.. Selv har jeg ei 1,5 år gammel tispe, nå er det riktignok en kjentsak at tisper er litt senere i utviklingen, men denne har vært litt av og på og ikke ville søkt skikkelig, men så fort det er ferske spor eller bra vind, er det ut i et voldsomt tempo..Los har det også vært, først 1 time, så litt lenger og nå til slutt i over 3 timer før første elgen for hu ble felt. Påheng har det heller ikke vært veldig mye av, men jeg er ikke bekymret for at dette ikke skal komme når hunden får erfaring og virkelig vet hva dette dreier seg om. Samtidlig så skal jeg si meg enig i mye av det som blir sagt her og som Roger Seigerud har sagt: avle på JAKTIDIOTER Selv jakter jeg i Trysil og elgen her er alt annet enn tam, og min erfaring tilsier at skal man få elg, så må man ha ei bikkje som henger på. Nå har vi en slik "jaktidiot" og det har vært en del frustrasjon til tider med hund over alle vidder, men en ting er sikkert at uansett så finner han elg!
  17. Da var min første tråd på kammeret lest, artig og se at mange foretrekker NEG! Selv har jeg sammen med min far 3 stykker, hvorav den yngste er 1,5 år.. Har tatt sporprøven, og vært en tur på utstilling i Sverige! Siden det kun er løshund som gjelder for oss, har det blitt en del slipp i skogen.. De første gangene var hun bare innpå, uten å lose.. etter flere slipp så hadde hun los i 1 time i helgen, så vi er på rett vei! Elgjakten braker jo snart løs, så da skal vi se om vi ikke får skutt en elg i los!
×
×
  • Create New...